"Šķiršanās iemesls bija traģēdija!" Zutis un Pakalne pēc atšķirtības atkal kopā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gatis Gierts

Kristaps Zutis un viņa mīļotā sieviete Elīna Pakalne pēc atšķirtības perioda atkal atraduši ceļu viens pie otra. Pakalne ieskicēja šķiršanās iemeslus.

"Neskatoties uz to, ka jūlijā mēs izšķīrāmies, tomēr sagājām atkal kopā," šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāja Elīna. 

Šobrīd pāris sācis kopdzīvi jaunā mājoklī - Rīgas centrā.

"Bijām šķirti divus līdz trīs mēnešus, un šķiršanās iemesls bija traģēdija, ar kuru nespējām tikt galā. Mūsu attiecības izglāba tas, ka gājām katrs pie sava terapeita," atklāta ir Elīna. Pēc atšķirtības perioda abi tomēr sapratuši, ka vēlas būt kopā.

Vaicāta, vai Elīnai bijis grūts atšķirtības periods, viņa teic, ka ir grūti atbildēt uz šo jautājumu. "Man bija grūti būt vienai tajā situācijā, kas ar mums notika. Viņam atkal ir vieglāk, viņš vienatnē pārdzīvo," līstot asarām pār vaigiem, atklāja Elīna. Viņa arī piebilda, ka šo divu mēnešu laikā, kad abi bija šķirti, domājusi par nākotni un mēģinājusi izdzīvot savu sāpi.

Jau vēstīts, ka pavisam nesen publiski par pārīti izteicās iepriekšējās mājas saimniece, apsūdzot Elīnu un Kristapu nevīžībā un laicīgā rēķinu neapmaksāšanā. Pēcāk gan Elīna nāca klajā ar savu versiju un publiskoja arī saraksti ar īpašnieci, norādot uz iespējamu krāpniecību.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu