Divi šova "Saimnieks meklē sievu" saimnieki izvēlējušies savas potenciālās līgavas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākā sērija bija izšķirošā Jānim un Sandim – abiem saimniekiem bija jāizvēlas vienu līgaviņu. Saimnieki steidzās doties uz randiņiem, lai iepazītos ar meitenēm tuvāk un varētu pieņemt šo nozīmīgo lēmumu.

Sandis uz randiņu aicināja Madaru – viņi devās izbraucienā ar kuģīti, un pat sliktie laikapstākļi netraucēja abiem mazliet padejot uz klāja. Taču pēc randiņa Sandis atzina, ka nav līdz galam jutis romantiku, tāpēc tās pašas dienas vakarā lēma, ka viņa saimniecību jāpamet tieši Madarai.

Nākamajā rītā Sandis aicināja uz randiņu Elīnu – aizveda uz savu kokapstrādes darbnīcu, lai redzētu, kā Elīna novērtē viņa sirdsdarbu. Tikmēr Amanda palika mājās, sakopjot virtuvi.

Pēc randiņa Sandim bija jāizvēlas, kuru no abām līgaviņām atstāt saimniecībā, un viņš lēma, ka vēlas turpināt iepazīt tuvāk Elīnu.

Savukārt Jānis pārsteidza savas līgaviņas ar negaidītu viešņu pievienošanos viņu vakara galda spēlei. Neko nepaskaidrojot un neiepazīstinot ar viešņām, viņas pievienojās Ramonai un Selīnai uz dīvāna. Vēlāk Jānis ar Ramonu un Selīnu devās uz pirtiņu, kur negaidītās viešņas viņiem nepievienojās.

Nākamajā dienā Jānis uz romantisku pikniku aicināja Selīnu. Randiņa laikā viņi sprieda par to, kā būtu svinēt kāzas Vānes estrādē, cik kupla ģimene no katras puses ierastos uz kāzām, kā arī ļāvās lēnai dejai lietū. Dienas izskaņā Jānis lēma, ka vēlas tuvāk iepazīt Selīnu, par ko Ramona it nemaz nebēdājās, jo nevēlējās, lai Jānis viņu izvēlas.

Jau nākamnedēļ savu izvēli veiks pārējie šova saimnieki – Mārtiņš, Krišjānis un Juris. Arī viņi steigs doties uz randiņiem, lai nospriestu, ar kuru no līgaviņām galu galā doties kopīgā ceļojumā vēl tuvākai vienam otra iepazīšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu