Kā ir būt precētai ar jūrnieku? Stāsta stiliste Una Bernatoviča

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ bernatovica

Stiliste Una Bernatoviča, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, kā ir būt precētai ar vīrieti, kura profesija ir jūrnieks. 

Stiliste pastāstīja, ka viņas vīrs pārsvarā trīs, četrus mēnešus ir mājās un tikpat ilgu laiku arī prom. "Bija arī, kad bija astoņus mēnešus prom."

Vaicāta par grūtāko periodu abu laulībā, sieviete atklāja: "Laikam tad, kad bērni dzima. Bija tā, ka uz pirmo bērnu viņš nepaspēja, tad man tā mazliet žēl bija. Viņa brālis ar sievu mani izņēma no slimnīcas, tad bija bēdīgi. Viņš pēc nedēļas laikam atbrauca. Bet uz otro bērnu gan viņš teica: "Vienalga, būšu mājās!""

Bernatoviča atzina, ka viņai nav bijuši posmi, kad pieprasa vīram mainīt profesiju. "Nē. Ja es būtu tāda mājās sēdētāja, bet man visu laiku bija ar ko nodarboties. Es ļoti daudz šuvu, man bija pasūtījumi un bērni, un māja. Tā kā man tas laiks aizgāja ļoti ātri."

"Lai cilvēkiem būtu foršas attiecības, nav jau jābūt diendienā kopā. Citreiz tieši vajag mazliet pašķirties.

Atceros, ka man kaimiņiene kādreiz jautāja, kā es varu izturēt, ka vīrs tik ilgi prom. Pēc kāda laika viņa man teica, cik esmu laimīga, ka viņas vīrs arī varētu kaut trīs dienas aizbraukt prom," tā stiliste. 

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu