Bijušais "SPAR" franšīzes partneris pievienojies "Elvi" franšīzei

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
“SPAR” tīkla veikals. Ilustratīvs attēls.
“SPAR” tīkla veikals. Ilustratīvs attēls. Foto: Edgars Pohevičs

Bijušais mazumtirdzniecības tīkla "SPAR" franšīzes partneris SIA "Skarleta" pievienojies "Elvi" franšīzei, apstiprināja SIA "Elvi Latvija" pārstāvji.

Tādējādi "Skarleta" pārvaldītais veikals Liepājā, Zvejnieku ielā, pārtaps par "Elvi" veikalu.

Veikalā ieguldītās investīcijas kompānijā nenorādīja.

Veikala platība ir 500 kvadrātmetru.

Taujāti par "Skarleta" piederošo "SPAR" veikalu Saldū un tā iespējamo pārtapšanu par "Elvi", kompānijā pauda, ka par tālākiem "Elvi" un "Skarleta" sadarbības plāniem informācija tiks atklāta laika gaitā.

LETA jau vēstīja, ka Liepājā, Zemnieku ielā, darbību pārtrauks "SPAR" veikals.

SIA "SPAR Latvija" valdes loceklis Oskars Millers iepriekš aģentūrai LETA norādīja, ka kompānijai "Skarleta" pieder divi "SPAR" veikali. Par otru veikalu, kas atrodas Saldū, Rīgas ielā, Millers komentāru nesniedza.

Jau ziņots, ka "Skarleta" pērn augustā atvēra pirmos divus "SPAR" veikalus Latvijā.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka pagājušajā gadā "Skarleta" strādāja ar 791 617 eiro apgrozījumu, kas ir 4,1 reizi vairāk nekā 2021.gadā, taču uzņēmums cieta zaudējumus 211 786 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Uzņēmums reģistrēts 1994.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2916 eiro. Uzņēmums vienādās daļās pieder Jānim Sausnītim, Jānim Strautiņam, Jurim Aizezeram un Aloizam Norkusam.

Savukārt kompānija "Elvi Latvija" reģistrēta 2010.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,003 miljoni eiro. "Elvi Latvija" pieder Rendeniekam (50%), SIA "Fortis VM" (49,93%) un SIA "Realto Capital" (0,07%), kuras vienīgais īpašnieks ir Alvis Krasovskis.

Ar "Elvi" franšīzi Latvijā strādā vairāk nekā 20 uzņēmumu, tostarp SIA "Aizkraukles sabiedrība", SIA "Antaris", SIA "Anvis", SIA "Artavs", SIA "Bēnes PB", SIA "CPA", SIA "Ciemupes maiznīca", SIA "D.M.I.", SIA "GElaus3", SIA "Firma Orions", SIA "Fortuna EK", SIA "Gaida", SIA "Jāņezers", SIA "Leo", SIA "Liedags L", SIA "ML dvīņi", SIA "Monēta", SIA "Nestik", SIA "Opus Wood", SIA "Viko", SIA "Vita mārkets", SIA "Visa Z" un SIA "Skarleta".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu