VIDEO Girgensons "Sabres" uzvarā gūst vārtus un izvicina dūres

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien savā sezonas trešajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva vārtus un sekmēja Bufalo "Sabres" komandas uzvaru.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Tampabejas "Lightning" un izcīnīja sezonā pirmo uzvaru.

Girgensons vārtus guva devītajā minūtē, kad pēc ātras pārejas uzbrukumā uz zilās līnijas saņēma piespēli un ar plaukstas metienu netraucēts raidīja ripu tīklā, panākdams 1:0. Spēles 16.minūtē ar metienu no asa leņķa mājinieku pārsvaru nostiprināja Džefs Skiners.

Astoņas sekundes pirms došanās pārtraukumā, Girgensons aizstāvot Taisonu Džostu, izvicināja dūres ar Ostinu Votsonu, abiem saņemot piecas soda minūtes.

Video: Girgensons un Votsons izvicina dūres

Otrā un trešā perioda beigās divreiz no vārtu priekšas izcēlās Brendons Hegels, kurš septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām panāca 2:2. Cīņa turpinājās papildlaikā, kurā pēc nospēlētas vienas minūtes un 46 sekundēm ar raidījumu no iemetienu apļa uzvaras vārtus guva Dilans Kozenss.

Girgensons šajā mačā uz ledus pavadot vismazāko laiku no "Sabres" hokejistiem, deviņās minūtēs un 11 sekundēs divreiz meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Devons Levi atvairīja 21 no 23 metieniem, bet viesu vārtos Jūnass Jūhanssons tika galā ar 28 no 31 raidījuma. "Lightning" spēlēja bez komandas kapteiņa Stīvena Stemkosa, kurš guvis ķermeņa apakšdaļas traumu.

Lai gan izcīnīti pirmie divi punkti sezonā, "Sabres" komandai nav izdevies pamest pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē.

Turpinot četru mājas spēļu sēriju, Bufalo hokejisti ceturtdien tiksies ar Kalgari "Flames".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu