"Tas bija negaidīti." Komēdijseriāla "Soli pa solim" zvaigznes Sūzenas Somersas pārstāvis par aktrises nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Dienu pirms savas 77 dzimšanas dienas mūžībā devās amerikāņu aktrise un rakstniece Sūzena Somersa, kura Latvijā vislabāk palikusi atmiņā, atveidojot Kerolu Fosteri ģimenes komēdijseriāla "Soli pa solim" ("Step by step"), Viņas pārstāvis vieš skaidrību par aktrises nāvi.

Somersas ilggadējais publicists norāda - lai gan aktrise bija "vāja", viņas ģimene un medicīnas personāls negaidīja, ka viņa nomirs.

"Ir daudz ziņu un baumu par to, ka viņa atradās hospisa aprūpē, bet tā ir pilnīga nepatiesība," atklāj viņas publicists. "Sūzena bija gaidījusi, ka savā dzimšanas dienā varēs apēst lielu daudzumu kūkas."

Viņš sacīja, ka Somersa atradās "novājinātā stāvoklī" apmēram nedēļu pirms ballītes, kuru viņa bija ieplānojusi par godu savai 77. dzimšanas dienai.

"Viņa vienkārši gribēja ēst kūku kopā ar ģimeni savās mājās Palmspringsā. Neviens nedomāja, ka viņa nomirs, tas bija negaidīti."

Atgādinām, ka aktrise devās mūžībā dienu pirms savas dzimšanas dienas.

Viņa cīnījās ar agresīvu krūts vēža formu vairāk nekā 20 gadus.

Sūzena Samersa ir viena no ASV iemīļotākajām personībām. Sūzena ir vairāk nekā divdesmit grāmatu, tostarp vairāku New York Times bestselleru autore. Aktrises populārākās lomas ir situāciju komēdijā "Three’s Company" un "Step by Step".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu