"Viņam tiešām izdodas mani pārsteigt." Samanta Tīna atklāj bildinājuma stāstu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Mārtiņš Zilgalvis/f64

Dziedātāja Samanta Tīna augusta nogalē ar soctīklu starpniecību atklāja, ka ir saderinājusies. Nu šovā "Slavenības. Bez filtra" Samanta atklāja detaļas par bildinājumu.

Samanta atklāja, ka ar savu izredzēto kopā ir jau gadu. Un bildinājums noticis pavisam negaidīti. "Viņam tiešām izdodas mani pārsteigt."

Samanta nu ir pārliecināta, ka viss notiek īstajā laikā un vietā. Viņa teic, ka, iespējams, pirms trīs gadiem viņa savam izredzētajam būtu varējusi arī vienkārši paiet garām. "Viņš tiešām ir brīnišķīgs, es viņam to saku katru dienu. Es tiešām baudu."

Viņa atklāj, ka savam izredzētajam jau attiecību sākumā esot pateikusi noteikumus. Viens no tiem bijis - vispirms statuss, tad kopdzīve. Samanta atklāj, ka viņš jau pēc diviem mēnešiem zinājis, ka būs diena, kad izteiks bildinājumu.

Atbildot uz jautājumu, kāpēc viņa izvēlas nerādīt savu izredzēto, Samanta teic, ka tā gluži neesot: "Nav tā, ka es negribu vai turu viņu skapī un slēpju. Es vienkārši esmu iemācījusies, ka tā ir mūsu privātā darīšana, un mīlestība mīl klusumu."

Samanta gan joprojām neatklāj sava jaunā sirdsāķīša vārdu.

Spriežot pēc publiskotās informācijas Samantas soctīklos, dziedātāja ar savu izredzēto saderinājusies šī gada 30. augustā.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu