VIDEO "Sūdīgi tev." Saimniekšovā Sanda potenciālā līgava uzmet lūpu par atraidījumu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimnieks meklē sievu"

Šīs nedēļas šova "Saimnieks meklē sievu" sērijā divi saimnieki paziņoja, ar kuru no potenciālajām līgavām vēlas doties ceļojumā. Izbalsošanas rezultātus dāmas uzņēma dažādi. Lūk, kādi notikumi risinājās Sanda sētā Jelgavas pusē.

Saimnieks Sandis (30) visu dienu bija pavadījis randiņā ar rēzeknieti Amandu (24), par ko mājās palicējas – valmieriete Madara (33) un rīdziniece Elīna (23) – nepavisam nebija priecīgas. Tādēļ Sandis steidza pucēties nākamajam randiņam ar Madaru. Tomēr pēc randiņa viņš jauno sievieti aizsūtīja mājās. 

Amanda gan pauda pārliecību, ka viņa jau iekritusi saimniekam sirsniņā: "Viņam ir simpātijas pret mani." Pats Sandis teica, ka ar Amandu spēj iztēloties kopīgu nākotni.

Beidzot bija laiks tuvāks iepazīties arī ar Elīnu, viņš meiteni veda randiņā – izrādīja darbnīcu, kur viņš nodarbojas ar savu sirdslietu – galdniecību.

Mājās palikušajai Amandai bija uzdevums uzkopt virtuvi. "Es esmu sieviete, nevis trauku mazgātāja," paziņoja Amanda. Vēlāk meitene skaidroja: "Uzskatu, ka sievietei nav obligāti jābūt 24/7 pie plīts, viss jātīra. Sievietei ir jābūt skaistai un savs vīrietis jāiedvesmo."

Amanda arī pauda, ka viņas iekšējā balss saka, ka Sandis izvēlēsies viņu.

"Bet, ja mani neizvēlēsies, tad viņam kaut kas nav labi ar gaumi sievietēs," piebilda rēzekniete.

Kamēr Sandis ar Elīnu kopīgiem spēkiem greba margrietiņu, Amanda nolēma likt mieru virtuves uzkopšanai un devās uz saimnieka guļamistabu nosnausties. "Esmu jaunā sieva, tāpēc varu gulēt," paziņoja Amanda un piebilda, ka Sanda mājā jau iedzīvojusies un viņai "patiks te dzīvot". Meitene jau kala kopdzīves plānus – aizbrauks uz Rēzekni, sakravās koferus un brauks atpakaļ. "Dzīvosim ilgi un laimīgi kopā," sapņoja Amanda.

Visbeidzot bija laiks saimniekam veikt fināla izvēli, un viņš bez liekām emocijām ceremonijā paziņoja ka saimniecībā paliek Elīna. "Sūdīgi tev," uz saimnieka lēmumu reaģēja Amanda. Abi aši atvadījās, un Amanda Sanda saimniecību atstāja.

"Esmu nedaudz šokēta, bet tā laikam vajadzēja notikt. Viss notiek tā, kā tam jānotiek," sacīja Amanda.

Nu Sandim kopā ar Elīnu paredzēts doties ceļojumā.

Vairāk skaties video!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu