Verdiktu par potenciālo Usika un Fjūrija cīņu izteicis arī Mairis Briedis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis un Oleksandrs Usiks
Mairis Briedis un Oleksandrs Usiks Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Latvijas bokseris Mairis Briedis izteicis savas domas par potenciālo cīņu starp viņa bijušo pretinieku Oleksandru Usiku un Taisonu Fjūriju.

Usika un Fjūrija titulu apvienošanas cīņa ir viens no apspriestākajiem boksa jautājumiem jau ilgāk nekā gadu. Neskatoties uz faktu, ka Fjūrijam 28. oktobrī jācīnās pret bijušo UFC smagā svara čempionu Fransisu Nganū, brita duelis pret Usiku varētu norisināties jau 23. decembrī.

Par šo cīņu publiskajā telpā viedokļi atšķiras, bet lielākoties par favorītu tiek uzskatīts tieši Fjūrijs. Briedis, kurš Usikam sagādāja pašu smagāko cīņu krūzeru divīzijā (90,7 kilogrami), ir līdzīgās domās.

"Uzskatu, ka pirmie seši raundi būs līdzīgi. Tad Fjūrijs pārņems cīņu. Līdzīgi, kā viņš to izdarīja cīņā pret Stīvu Kaninghemu, kurš Fjūriju pirmo reizi viņa karjerā nosūtīja nokdaunā. Tad Fjūrijs Kaninghemu sagrāba pie kakla un arī viņu nosūtīja nokdaunā. Es domāju, ka līdzīga stratēģija varētu tikt izmantota arī pret Usiku," Briedi citē "Boxing Scene".

Briedis un Usiks ringā tikās 2018. gadā. Toreiz "Arēnā Rīga" Briedis ukraiņa pārākumu atzina ar nevienbalsīgu zaudējumu pēc tiesnešu lēmuma (114-114, 113-115 x2)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu