"Uzvilka vesti un devās ārā." "airBaltic" pilots palīdz pasažierei un aizkustina apkārtējos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Erja Oksman/Facebook

Somijas pilsone Erja sociālo tīklu vietnē "Facebook" dalījusies ar sirsnīgu ierakstu par to, kā lidsabiedrības "airBaltic" pilots viņai palīdzējis.

19. oktobrī viņa kopā ar savu pūdeli Rūdolfu lidoja no Tamperes uz Malagu, izmantojot "airBaltic" lidmašīnu. Viņa Somijas medijam "Fuengirola.fi" uzsvērusi, ka suņuks ir pieradis ceļot lidmašīnā, jo saimniece bieži to ņem līdzi ceļojumos.

Šajā dienā plosījās vētra, tāpēc lidmašīna, kas bija ceļā uz Malagas lidostu, tika novirzīta uz citu lidostu. "airBaltic" lidmašīna piezemējās Seviļā. Kamēr bija jāgaida atļauja pacelties gaisā un lidot uz Malagu, lidmašīnā bija jāpaliek visiem pasažieriem.

Kā norāda suņuka saimniece, pūdelim bija nepieciešams nokārtoties, tāpēc vajadzēja iziet ārā. "To es saucu par servisu! Dažas stundas gaidījām lidmašīnā. Es jautāju stjuartei, vai drīkstu ar suni izkāpt no lidmašīnas, jo esmu pārliecināta, ka viņš apčurāsies.

Stjuarte sacīja, ka apjautāsies lidmašīnas pilotam. Pēc brīža pienāca pilots un uzvilka drošības vesti. Teica, ka pasažieri nedrīkst izkāpt no lidmašīnas, bet viņš pats izvedīs Rūdolfu pastaigā.

Kapteinis devās ar suni ārā un pat aizveda viņu līdz zālītei. Attēlā redzams Rūdolfs un pilots, atgriežoties no pastaigas."

Somu medijam sieviete sacīja, ka gan viņa, gan pārējie lidmašīnas pasažieri bija pateicīgi.

Aizkustinājumu pauduši arī sociālo tīklu lietotāji. Sievietes ieraksts guvis vairāk nekā 500 "patīk".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu