Jākobsonei pieci punkti uzvarētā Turcijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Ilze Jākobsone (nr. 16, rozā formas tērpā) tradicionālās "Rozā lentītes" labdarības basketbola spēlē starp Latvijas un Slovākijas sieviešu basketbola izlasēm "Arēnā Rīga".
Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Ilze Jākobsone (nr. 16, rozā formas tērpā) tradicionālās "Rozā lentītes" labdarības basketbola spēlē starp Latvijas un Slovākijas sieviešu basketbola izlasēm "Arēnā Rīga". Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketboliste Ilze Jākobsone svētdien Turcijas čempionāta spēlē guva piecus punktus un pārtvēra četras bumbas, sekmējot Stambulas "Emlak Konut" komandas uzvaru.

"Emlak Konut" izbraukumā ar 89:67 (22:8, 22:26, 21:18, 24:15) pārspēja "Hatay" komandu.

Jākobsone, laukumā pavadot 27 minūtes un 59 sekundes, realizēja pa vienam no izpildītajiem diviem divpunktu metieniem un tālmetieniem, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas, divreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja otru labāko +/- rādītāju komandā (+30) un desmit efektivitātes koeficienta punktus.

Uzvarētājām ar 23 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām izcēlās Alana Smita, bet pretiniecēm 24 punktus guva bez maiņām spēlējusī Katrīna Perdī.

Tikmēr Kitija Laksa palika ārpus pieteikuma spēlē, kurā Stambulas "Fenerbahce" mājās ar 101:65 (34:16, 23:20, 25:10, 19:19) uzvarēja "Bursa" komandu.

Turcijas čempionāta līdervienība ar septiņem panākumiem tikpat mačos ir "Fenerbahce", bet "Emlak Konut" ar bilanci 4-3 atrodas ceturtajā vietā.

Pagājušajā sezonā par Turcijas čempioni kļuva Stambulas "Fenerbahce".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu