Magone Liedeskalna ar rituālu palīdzību cer sakārtot savu privāto dzīvi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna joprojām ir cerību pilna atrast savu otro pusīti. Pēc vairākiem neveiksmīgiem randiņiem Magone ķērusies pie radoša piegājiena, lai sakārotu savu privāto dzīvi. 

Magone ar draudzeni Daci nakts melnumā sveču gaismā veica attīrīšanās rituālu. Magone ir pārliecināta, ka viņas izredzētais kaut kur ir, iespējams, šobrīd nav Latvijā vai nav devis par sevi ziņu. 

"Tā nav pieburšana, tā ir attīrīšanās. Mēs lūdzam Visumam dot dzīves mīlestību. Es zinu, ka mani skauž un neieredz daudzi."

Magone izteica arī bažas par to, ka, iespējams, kāds nelabvēlis ir veicis kādu rituālu, jo viņai bijušas sāpes sirds rajonā. Magone domā, ka izmantota, iespējams, vudu lelle. 

Draudzene Dace Magonei lika ūdenim pastāstīt, ko vēlas no sava nākamā vīra. Magone ir noskaņota pozitīvi: "Var jau smiet, bet neizmēģināsi – nezināsi. Kas zina..."

Kā zināms, Magonei aiz muguras ir vairākas neveiksmīgas attiecības. Magonei attiecību tēma labu laiku ir aktuāla. Gada sākumā viņa devās uz vietējo laikrakstu, lai ievietotu iepazīšanās sludinājumu, uz ko atsaucās Andris no Līgatnes. Abi kopīgi aizvadīja ne vienu vien randiņu, taču beigās Magone Andri izbrāķēja, saprotot, ka viņš nav gana labs.

Nesen Latvijā bija ieradies kavalieris no Londonas, bet arī ar šo kungu nekas neizdevās. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu