Porziņģa bijušais kolēģis Dončičs izpelnījies asu kritiku no bijušā NBA spēlētāja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Podkāstā "Gil's Arena" bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Kenjons Martins veltījis asus vārdus Dalasas "Mavericks" slovēņu spīdeklim Lukam Dončičam.

"Gil's Arena" podkāsta vadītāji Gilberts Arenass, Kenjons Martins un Rašāds Makents bieži vien cilā tematus, kuri izraisa plašu ažiotāžu.

Šī reize nebija izņēmums. "Mavericks" zvaigzne Luka Dončičs visai vienbalsīgi tiek uzskatīts par top 5 spēlētāju visā NBA. Tomēr Martins uzdeva provokatīvu jautājumu - vai slovēnis maz ir labākais spēlētājs savā komandā?

"Viņš MVP balsojumā ierindojās ceturtajā vietā, bet manā uztverē viņš nav labākais basketbolists savā komandā," sacīja Martins, netieši norādot, ka labākais spēlētājs "Mavericks" rindās ir tieši Kairijs Ērvings.

Bijušais spēka uzbrucējs sporta veidā, kurā laukumā tiek aizvadīts mačs formātā pieci pret pieciem, par mērauklu izvēlējās tieši spēli viens pret vienu.

"Nolieciet viņu pret Kairiju. Viņš spēlē līdz 11 punktiem, iespējams, pat netiks pie bumbas. Ja Kairijs spēli sāks ar bumbu, Dončičs pie tās netiks. Luka nespēj nosegt šo sasodīto kameras statīvu," ar ironiju noteica Martins.

Dončičs šīs sezonas sākumā savainojuma dēļ, iespējams, izlaidīs vairākas spēles, jo vēl pirms pēdējā pārbaudes mača "Mavericks" ziņoja, ka Dončiča atlabšanai no traumas šobrīd vēl neesot noteikts konkrēts termiņš. Arī pats Dončičs Pasaules kausa izcīņas laikā skaidroja, ka jau pagājušajā sezonā cīnījies ar to pašu savainojumu, kas viņu nomocījis arī Slovēnijas izlases rindās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu