Žurnāls: Linda Leen sabiedrībā iziet ar neredzētu pavadoni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Linda Leen (44) pēc ilgāka pārtraukuma izgājusi sabiedrībā. Kinoteātrī "Splendid Palace" viņa pagājušajā nedēļā filmas "Bezkaunīgie" pirmizrādi skatījās kopā ar aktieri Didzi Jonovu, kas tur spēlē galveno lomu, bet ikdienā darbojas psiholoģijas jomā kā attiecību eksperts. Jonovs izdevumam "Privātā Dzīve" vieš skaidrību par abu attiecībām.

Linda Leen un Didzis Jonovs pirmizrādi noskatījās, sēžot līdzās, kā arī labprāt fotografējās kopā, tomēr abu starpā esot vien draudzība.

"Pazīstami esam daudzus gadus, vienkārši beidzamajā laikā esam kaut kā vairāk satuvinājušies. Mums ar Lindu ir ļoti dziļas sarunas, un man arī patīk tas, ko un kā viņa dara. Ļoti patīk, kā viņa dzied! Sevis atklāšanas, meklēšanas un izzināšanas procesi ir interese, kas ir mums kopīga. Mums arīdzan ir līdzīgs domu gājiens, un man tā ir ļoti liela vērtība – sastapt cilvēku, ar kuru var no sirds parunāties. Linda man ir viens no šiem ļoti retajiem un īpašajiem cilvēkiem," neslēpj dziedātājas pavadonis.

Viņš arī uzsver: "Ar Lindu esam sarunu biedri un draugi.

Mums ir ļoti foršas un sirsnīgas attiecības. Esam draugi kā cilvēki, nevis kā vīrietis un sieviete. To saku, lai cilvēki nepadomā ko citu."

Jau vēstīts, Aika Karapetjana filma "Bezkaunīgie" ir mistisks psiholoģisks trilleris, kura nospriegotajā noskaņā atklājas ģimenes emocionālo saišu un savstarpējās mijiedarbības sarežģītā un satraucošā daba.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 24. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu