No šodienas platformā "e-CSDD" piedāvās jaunu sēriju izvēles numurus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Juris Puntaks/CSDD

VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija" (CSDD) e-pakalpojumu platformā "e-CSDD" no šodienas piedāvās izvēlei jaunu sēriju valsts reģistrācijas numurus, liecina informācija CSDD mājaslapā.

CSDD informē, ka no šodienas plkst. 21 platformā "e-CSDD" izvēlei piedāvās jaunu sēriju izvēles numurus automobiļiem, autobusiem un motocikliem - "WF1 - WF99", "NS8001 - NS9999" un "NT100-NT9999".

Lai pieteiktu jauno numuru, lietotājiem būs jāpieslēdzas platformā "e-CSDD" un jāaizpilda pieteikuma forma.

Tāpat CSDD norāda, ka Rīgas klientu apkalpošanas centros numura zīmes varēs saņemt divu stundu laikā pēc iesnieguma saņemšanas par numura zīmes maiņu vai pirmreizējo transportlīdzekļa reģistrāciju. Savukārt reģionos numura zīmes var reģistrēt sākot no ceturtās dienas pēc numura pasūtīšanas "e-CSDD".

CSDD uzsver, ka pieteiktais numurs transportlīdzeklim norādītajā klientu apkalpošanas centrā jāreģistrē desmit dienu laikā, kā arī, saņemot numurzīmes, papildus jāveic maksājumi par numura izvēli un reģistrāciju. Maksa par izvēli atkarīga no izvēlētā numura veida.

Jau ziņots, ka CSDD apgrozījums pagājušajā gadā bija 52,747 miljoni eiro, kas ir par 4,3% vairāk nekā 2021.gadā, savukārt direkcijas peļņa pieauga par 74,4% - līdz 6,553 miljoniem eiro, liecina CSDD publiskotā informācija.

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. Direkcijas kapitāldaļu turētājs ir Satiksmes ministrija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu