Peskovs atbild uz baumām, ka Putins piedzīvojis sirdsdarbības apstāšanos (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kara noziedznieks Vladimirs Putins.
Kara noziedznieks Vladimirs Putins. Foto: Dimitrije Ostojic/Shutterstock

Kremlis otrdien nācis klajā ar paziņojumu saistībā ar baumām, ka Krievijas diktatora Vladimira Putina veselība jau atkal esot nopietni sašķobījusies. 

Kā vēsta ziņu aģentūra "Reuters", Kremlis noliedza runas, ka Putins svētdien piedzīvojis sirdsdarbības apstāšanos. Tāpat tika izsmietas arī neizsīkstošās baumas, ka Kremļa saimnieks izmantojot dubultnieku, kurš viņa vietā parādoties publiskos pasākumos. 

"Viss ar viņu ir kārtībā. Šī ir vēl viena aplamība," sacīja Putina runasvīrs Dmitrijs Peskovs

Šoreiz runas nākušas no kāda "Telegram" kanāla, un informācija izplatīta bez avota norādīšanas. Vēlāk šīs baumas izplatījušās arī vairākos Rietumu tabloīdos. Tajās teikts, ka Kremļa saimnieks svētdienas vakarā plkst. 21.05 esot ticis atrasts guļot uz savas guļamistabas grīdas blakus izvemtiem ēdieniem un dzērieniem. Viņa drošības darbinieki esot iegāzušies istabā, kad dzirdējuši no turienes skaņas un troksni, Putinam nokrītot zemē. 

Peskovs noliedzis gan šo informāciju, gan runas, ka Putinam būtu dubultnieki.

"Šis pieder absurdas un mānīgas informācijas kategorijai, par ko runā vesela virkne mediju ar apskaužamu neatlaidību. Tas izraisa tikai smaidu," sacīja Kremļa preses sekretārs. 

Kremļa saimniekam, kuram 7. oktobrī bija 71. dzimšanas diena, aizvien ir ļoti saspringts grafiks ar publiskiem pasākumiem un tikšanās reizēm, no kuriem daudzi tiek pārraidīti televīzijā. Viens no pēdējiem notikumiem bija viesošanās Ķīnā, piestājot divās Krievijas pilsētās atpakaļceļā. 

Jau 2020. gada intervijā Putins noliedza nerimstošās runas, ka viņš izmanto dubultniekus. Tomēr viņš toreiz atzina, ka viņam ir tas ir ticis piedāvāts pagātnē drošības apsvērumu dēļ. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu