FOTO Valsts prezidents satiek mazo Terēzi, kura piedzima viņa vizītes laikā Kuldīgas slimnīcā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edgars Rinkēvičs/"Instagram"

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Talsos izmantojis iespēju satikt mazo meitenīti Terēzi, kura jūlijā piedzima Kuldīgas slimnīcā viņa vizītes laikā, liecina Rinkēviča publikācija sociālo tīklu platformā "Instagram".

"24. jūlijā, mana Kuldīgas slimnīcas apmeklējuma laikā, tur piedzima talseniece Terēze, toreiz sveicu viņu ar kartiņu. Šodien Terēze Talsos nolēma iepazīties personīgi. Ļoti jauka un sirsnīga tikšanās," rakstīja prezidents.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edgars Rinkēvičs (@edgarsrinkevics)

Jau iepriekš ziņots, ka laikā, kad Valsts prezidents viesojās Kuldīgas slimnīcā, pasaulē nāca Terēze. Prezidents, kad viņam to paziņoja, jutās ļoti iepriecināts un aizkustināts. 

Kaut arī, ievērojot precīzo dienas plānu, viņam bija jādodas tālāk, Terēzi un viņas vecākus pēc brīža sasniedza burvīgs apsveikums.

Foto: Kuldīgas slimnīca/Facebook.com

Valsts prezidents pašrocīgi uzrakstījis: “Mīļā Terēze, Tu piedzimi, kad es apmeklēju Kuldīgas slimnīcu. Lai Tev daudz gaišuma un skaistu brīžu, Tevi gaida skaista nākotne.”

Foto: Kuldīgas slimnīca/Facebook.com

Savukārt 24. oktobrī vizītes laikā Talsos Valsts prezidents iepazina Talsu novada uzņēmējdarbības vidi, Rojā apskatot eksporta zivrūpniecības uzņēmuma SIA "Banga LTD" darbību, bet Ģibuļu pagasta Pastendē tiekoties ar sadzīves metālizstrādājumu produktu ražotāja SIA "Brabantia Latvia" pārstāvjiem, kuri dalījās pieredzē ar ilgtspējīgas uzņēmējdarbības praksi gan produktu ražošanā, gan energoefektīvā uzņēmuma darbībā.

Savukārt Laidzes pagasta Miegūzē Valsts prezidents apmeklēja smiltsērkšķu audzēšanas un pārstrādes ģimenes uzņēmuma "Cukuriņi" saimniecību un Talsos viesojās pie audējas un zīmola "Vidū" radītājas Unas Rozentāles.

Tāpat Rinkēvičs apmeklēja Talsu Ģimeņu un bērnu attīstības centru "Brīnumiņš", kur tikās ar centra pacientiem - bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām, darbiniekiem un vecākiem, lai tuvāk iepazītu centra darbību un uzklausītu ģimeņu, kurā aug bērni ar īpašām vajadzībām, dzīvesstāstus.

Darba vizītē Valsts prezidents apmeklēja arī Rojas Jūras un zvejniecības muzeju, atbildēja uz vietējo Talsu novada mediju jautājumiem, kā arī vizītes noslēgumā Talsu Tautas namā tikās ar novada iedzīvotājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu