VIDEO "Ar dūri iesita pa seju!" Rīgā siro kabatzagles, kas nebaidās izvicināt dūres

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Cilvēki uz gājēju pārejas Satekles ielā pie tirdzniecības centra "Origo".
Cilvēki uz gājēju pārejas Satekles ielā pie tirdzniecības centra "Origo". Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas centrā, apkaimē ap tirdzniecības centru "Origo" un Centrāltirgu jau ilgstoši uzdarbojas romu tautības garnadzes, kas pēc pieķeršanas kļūst agresīvas, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Rīdziniece Zlata ikdienā pārvietojas cauri tunelim Gogoļa ielā zem dzelzceļa pārvada. Tunelis, kurā soļo daudz gājēju, jau ilgi bijis slikti izgaismots un bez novērošanas kamerām.

Video: "Bez tabu" sižets

Zlata pagājušajā nedēļā kritusi šo zagļu nagos. Viņu īsā laikā gribējušas apzagt divreiz. 

"Abas reizes es sajutu, ka ņemas ap somu. Nesen bija pēdējā reize. Gāju ar sešus gadus vecu bērnu. Atkal sajutu, ka kaut kas somā rakņājas. Pagriezos, iedevu sievietei pendeli, lai dabūtu prom no manis. Viņa atkāpās un ar dūri iesita pa seju. No lūpas tecēja asinis, bet konfliktu neturpināju, jo baidījos par bērna drošību un veselību."

Zlata pēc notikušā sazinājusies ar Valsts policiju, kas par zaglēm zinot. "Bez tabu" sazinājās ar Valsts policiju, un likumsargi īsi pēc žurnālistu sarunas ar Zlatu abas garnadzes aizturēja. 

Policisti norādīja, ka apcietinājums abām nav piemērots, taču uz "diezgan ilgu laiku abas nerādīsies". Darbības atsākšanas gadījumā abām gan tiks piemērots cietumsods. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu