"Daudzi domāja, ka Artūrs ir viņas bērns." Linda Abu Meri par kļūšanu par mammu 19 gadu vecumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Žurnāliste un tagadējā veselības ministra Hosama Abu Meri sieva Linda Abu Meri intervijā žurnālam "Ievas Stāsti" pastāstīja par laiku, kad kļuva par māmiņu pirmdzimtajam, cik pateicīga ir savai mammai par aktīvu iesaistīšanos dēla audzināšanā, kā arī atklāja, kādas ir viņas attiecības ar dēlu. 

Linda savu pirmdzimto pasaulē laida 19 gadu vecumā, kad nupat bija sācies otrais studiju kurss. 

"Ļoti lielu darbu un dzīves gudrību cilvēkā, par kādu izaudzis Artūrs, ielikusi mana mamma. Kad viņš man piedzima, mamma bija jaunāka nekā es tagad. Viņa nebija gaidījusi, ka 42 gados kļūs par vecmāmiņu, bet pieņēma to, priecājās par mazdēliņu, mīlēja viņu un ļoti, ļoti loloja. Lutināja, pasakas lasīja, klēpī ucināja, rūpējās par viņu ar vislielāko mīlestību.

Pateicoties manai ģimenei, pēc dēla piedzimšanas es varēju turpināt studijas Rīgas Stradiņa universitātē. Artūrs man piedzima otrā studiju gada sākumā. Man nebija ne jāņem akadēmiskais gads, ne jāpāriet uz neklātieni. Paldies mammai par sapratni!

Daudzi domāja, ka Artūrs ir viņas bērns. Artūru pierakstīja gan manai mammai, gan māsai, kura bieži gāja staigāt pa Bausku ar Artūru ratiņos." (Smejas.)

Dēls ir izaudzis par ļoti atbildīgu, krietnu cilvēku. Mums vienmēr bijušas labas un atklātas attiecības, esam varējuši par visu izrunāties. Mums ir maza vecuma starpība - deviņpadsmit gadi, un par daudzām lietām saskan viedokļi un gaume.

Artūrs ir pabeidzis IT un biznesa studijas Dānijā, atgriezies Latvijā. Viņam ne mirkli nebija doma, ka varētu palikt Dānijā vai doties uz kādu citu valsti. Savu nākotni redzēja šeit, par ko es ļoti priecājos. Tagad veiksmīgi strādā uzņēmumā "Air Baltic". Arī personiskajā dzīvē pratis izveidot skaistas attiecības. Dzīvo kopā ar ļoti jauku, sirsnīgu meiteni. Man ir liels prieks par viņiem - foršiem, motivētiem jauniem cilvēkiem. Un vēl man ļoti patīk, ka meitenei ir superīga mamma, ar kuru esam kļuvušas labas draudzenes."

Jau vēstīts, ka Linda 2019. gada augustā mija gredzenus ar gastroenterologu Hosamu Abu Meri. Šī gada septembrī tapa zināms, ka raidījuma "Rīta Panorāma" ilggadējā vadītāja Linda Abu Meri aizgājusi no darba Latvijas Televīzijā. Tam par iemeslu bija viņas vīra jaunais amats. 

Vairāk lasi izdevuma "Ievas Stāsti" 20. oktobra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu