Brāļi Samoilovi sasniedz Maljorkas turnīra ceturtdaļfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs (nr.1, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posmā Jūrmalā, kurā tiekas Latvijas un Amerikas pludmales volejbolisti.
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs (nr.1, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posmā Jūrmalā, kurā tiekas Latvijas un Amerikas pludmales volejbolisti. Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas duets Aleksandrs un Mihails Samoilovi piektdien iekļuva ceturtdaļfinālā pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Maljorkas "Futures" turnīrā.

Ar pirmo numuru sacensībās izliktie Samoilovi A grupas otrajā mačā ar 2-0 (26:24, 21:16) pārspēja lietuviešus Arnu Rumseviču un Tomu Staseviču (9.), nodrošinot pirmo vietu grupā un vietu labāko astotniekā.

Dienu iepriekš grupas pirmajā spēlē Latvijas duets ar 2-0 (21:18, 21:11) pieveica ar 16.numuru izsētos spāņus Horhi Paskuāli un Blaju Viljanovu Alapontu.

Piektdien otru C grupas spēli aizvadīs arī Gustavs Auziņš un Jānis Šmēdiņš. Ar trešo numuru izsētais Latvijas duets, kas pirmajā grupās spēlē ar 2-0 (27:25, 21:15) uzvarēja ar 14.numuru izliktos mājiniekus Danielu Moreno Ferreru un Roberto Sanfeliku, cīnīsies ar Francijas duetu Žoadels Gardoks/Kerans Duvals (11.).

Jau vēstīts, ka sacensību kvalifikāciju trešdien nespēja pārvarēt Bruno Bulgačs/Sandris Bērziņš. Ar 12.numuru izsētais Latvijas pāris pirmajā atlases kārtā ar 0-2 (15:21, 20:22) piekāpās francūžiem Žodēlam Gardokē/Kēranam Duvālam.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu