Imantā ekspluatācijā nodots daudzdzīvokļu projekts "Mimosa"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: KBO/Publicitātes foto

Ekspluatācijā nodots nekustamo īpašumu attīstītāja "KBO" jaunākais projekts "Mimosa" - 70 A energoefektivitātes klases dzīvokļi Rīgā, Imantā, informēja "KBO" pārstāvji.

Jau ziņots, ka šī projekta attīstībai "Swedbank" piešķīra 3,6 miljonu eiro aizdevumu, bet kopējās investīcijas projektā "KBO" pārstāvji neatklāj, vien norādot, ka tās bijušas lielākas.

"Mimosa" ēkā atrodas 70 vienu, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā līdz pat 80 kvadrātmetriem. Katram no tiem ir veikta dzīvokļu plānojuma izstrāde, balstoties uz klientu vajadzībām, lai rastu visoptimālāko un energoefektīvāko risinājumu. Dzīvokļiem ir pilna iekšējā apdare, stiklots balkons, individuāla rekuperācijas sistēma un droša mantu glabātuve.

Lifts kāpņu telpā dzīvokļu īpašniekus nogādā no mājokļa ieejas durvīm līdz pat pazemes mantu glabātuvei. Savukārt katrā dzīvoklī esošā rekuperācijas sistēma nodrošinās labu mikroklimatu. Lielāko dzīvokļu - L, XL īpašniekiem - autostāvvieta turpat pie mājas ir iekļauta jau dzīvokļa cenā.

Kompānija "KBO" reģistrēta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2022.gadā bija 79 600 eiro, bet zaudējumi sasniedza 413 900 eiro.

"KBO" kapitālā 90% pieder Somijā reģistrētajai "Insinooritoimisto Bertel Ekengren", bet 10% - Oskaram Dzirniekam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu