Izskanējušas aptuvenās summas, kuras par "titānu cīņu" saņems Nganū un Fjūrijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs un Fransiss Nganū
Taisons Fjūrijs un Fransiss Nganū Foto: Reuters/ScanPix

Publiskajā telpā izskanējušas aptuvenās summas, kuras par gaidāmo cīņu saņems boksa superzvaigzne Taisons Fjūrijs un bijušais UFC čempions Fransiss Nganū.

28. oktobra vakarā Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā norisināsies kārtējais MMA cīkstoņa mēģinājums iekarot boksa pasauli jeb Fransisa Nganū cīņa pret Taisonu Fjūriju.

Iepriekš Nganū menedžeris Markels Martins sarunā ar Arielu Helvani izteicās, ka kamerūnietis šajā cīņā nopelnīšot "daudzas reizes vairāk" nekā visā savā UFC karjerā. Tāpat viņš atklāja, ka runa ir par skaitli, kas rakstāms ar astoņiem cipariem.

Līdzīgu algas apmēru preses konferencē ieskicēja arī Fjūrijs: "Visi teica, ka viņš [Nganū] ir idiots, jo pameta UFC. Bet tagad viņš ir ģēnijs, ne? Tagad viņš nopelnīs 10 miljonus [ASV dolāru]."

Savu honorāru par šo cīņu Fjūrijs gan nenosauca. Savukārt brita bijušais pretinieks Dereks Čisora izteicies, ka Fjūrija atalgojums par šo cīņu sasniegšot 50 miljonus ASV dolāru.

Fjūrijs par savu līdz šim pēdējo cīņu aizvadītā gada izskaņā pret Dilonu Vaitu nopelnīja nepilnus 32 miljonus ASV dolāru.

35 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 34 cīņas. Viņa kontā 33 uzvaras, no kurām 24 izcīnītas ar nokautu, un viens neizšķirts.

Savukārt Nganū piedzīvos profesionālā boksa debiju. Iepriekš viņš savā MMA karjerā iekrāja 17 uzvaras 20 cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu