VIDEO Jauna un strādājoša kaimiņa parādu dēļ bez apkures paliek visi ēkas iedzīvotāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Kādā dzīvokļu ēkā Rīgā viena parādnieka dēļ bez apkures aizvien nākas dzīvot visiem ēkas astoņu dzīvokļu iemītniekiem. Vīrieša parāds par apkuri veido ap 3000 eiro, vēsta LTV raidījums "4. studija". 

Video: Raidījuma "4. studija" sižets

Arī pirms gada namam bijis 1500 eiro liels apkures parāds. To, ka parādu ir sakrājis viens dzīvokļa īpašnieks, pārējie kaimiņi uzzinājuši tikai šīs vasaras sākumā.

Vislielākais pārsteigums bijis tas, ka nemaksātājs izrādījies jauns, strādājošs un maksātspējīgs vīrietis, kurš pats aktīvi iesaistījies apkures parāda problēmas šķetināšanā un norādījis, ka nemaksātāji ir pensionāri, kuri mitinās vienā no mājas dzīvokļiem. Taču kopš kļuvis zināms, kurš ir vainīgais, kaimiņš-parādnieks ar pārējiem vairs nekomunicē.

Parādnieks pārējiem kaimiņiem gan atstāj materiāli nodrošināta cilvēka iespaidu – būvējot sev māju, nesen esot iegādājies dārgu šķirnes suni.

Parādnieks neapmaksājot neko, izņemot elektrības un interneta rēķinus. Turklāt mājas iedzīvotāji stāsta, ka viņam esot arī nodokļu parāds, kam klāt tagad esot ķēries Valsts ieņēmumu dienests.

Kunga vārds un uzvārds, kas atrodams dažādās interneta vietnēs, liek domāt, ka viņš ir bijis kādas lielas valsts vēstniecības darbinieks. 

Plašāk skaties sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu