Usiks nācis klajā ar komentāru par Fjūrija strīdīgo uzvaru cīņā pret Nganū

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks sarunā ar "Fight Hub TV" izteicies par neseno Fransisa Nganū un Taisona Fjūrija cīņu.

Jau ziņots, ka Fjūrijs naktī uz 29. oktobri pēc dalīta tiesnešu lēmuma izcīnīja strīdīgu uzvaru pār bijušo UFC smagā svara čempionu Nganū, kuram šī bija debija profesionālajā boksā.

Boksa sabiedrībā domas par šīs cīņas iznākumu dalās, tomēr publiskajā telpā biežāk dzirdami apgalvojumi, ka šai cīņā tik tiešām uzvarēja Nganū. Usikam īsti neesot viedokļa par redzēto: "Grūti spriest par to, ko redzēju. Vai Fjūrijs spēlējās, mēģinot mani apmānīt? Vai arī Nganū viņu tiešām pārsteidza?"

Usiks arī neslēpa, ka cīņas gaitā esot izkliedzis norādes Fjūrijam: "Es kliedzu, lai viņš vairāk izmanto džebu. Es gribēju, lai Fjūrijs uzvar, ko viņš arī izdarīja. Es šādu cīņu pirms mūsu tikšanās nebūtu pieņēmis."

Fjūrija promotieris Frenks Vorens pēc cīņas norādīja, ka pēc šīs cīņas nevarot būt ne runas par Fjūrija un Usika cīņas norisi 23. decembrī. Līdz ar to, tā drīzāk tikšot pārlikta uz februāri.

Usiks gan ir citās domās: "Es to gribu aizvadīt 23. decembrī. Bez atrunām par savainojumiem. Mēs esam gaidījuši pietiekoši ilgi. Es esmu gatavs. Es esmu patiesi gatavs 23. decembrim," sacīja Usiks.

35 gadus vecais Fjūrijs boksā aizvadījis 35 cīņas, no kurām uzvarējis 34, no tām 24 ar nokautu. Divus gadus vecākajam Nganū, kurš ir bijušais UFC smagsvaru čempions, MMA bilance ir 17 uzvaras un trīs zaudējumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu