Reklāmists Dāvis Dāvids Sakne: Latvijas vīrieši ir ļoti izlutināti (2)

Apollo.lv
Foto: VALTS BAUMANIS/ LETA

Par Rīgas dendiju dēvētais sabiedrisko attiecību aģentūras "Golin Riga" vadošais partneris Dāvis Dāvids Sakne raidījumā "Zilonis studijā" apsprieda, kādas ir vīriešu komunikācijas vājās un stiprās puses ikdienā un attiecībās.

Sakne komentēja, vai vīriešiem kopumā ir problēmas iepazīties ar sievietēm.

"Es domāju, mēs nevaram tā vispārināt. Droši vien, ka ir vīrieši, kuriem ir problēmas, ir vīrieši, kuriem nav. Ja runājam par Latvijas vīriešiem, tad man šķiet, ka Latvija ir tik maza, ka mēs viens otru pazīstam šā vai tā. Vai mēs gribam iepazīties tuvāk, tas droši vien ir tas jautājums. Latvijas vīrieši ir ļoti izlutināti - mums ir daudz skaistu un foršu sieviešu, un tad mums ir jāizvēlas, ko tad mēs gribam. Mēs esam ļoti ērtā pozīcijā. Varbūt mums nevajag ar visām iepazīties," skaidroja reklāmists.

Vaicāts, vai Latvijas vīrieši nenovērtē viņa minēto faktu, Sakne norādīja, ka viņš to novērtē. "Man šķiet, ka tieši viesi, kas brauc uz Latviju, draugi, paziņas, biznesa partneri, ļoti novērtē Rīgu, Latviju un skaistos, foršos cilvēkus."

Tāpat Sakne piekrita paša iepriekš paustajam apgalvojumam, ka vīrieši gribot redzēt sievietes kā lelles, bet paši ir kā cūkas. "Mums ir neskaitāmi sieviešu stāsti, kuriem var arī ticēt, ka vīriešiem nav manieru vai ka vīrieši nekopj sevi pienācīgi. Es cenšos tā nedarīt."

Vaicāts, kuram randiņā jāmaksā par vakariņām, vīrietis skaidroja: "Es samaksāšu. Bet ja sieviete ļoti uzstāj, ka viņa grib samaksāt, tad viņa var arī samaksāt."

Plašāk skaties raidījumā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu