FOTO Atjaunota Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes ēka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Atjaunota Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes ēka
Foto: Atjaunota Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes ēka Foto: Publicitātes foto

Rīgas pašvaldība realizējusi energoefektivitātes paaugstināšanas darbus Rīgas pašvaldības policijas (RPP) ēkā Zentas Mauriņas ielā 1. Projekta gaitā veikta ēkas ārējo norobežojošo konstrukciju (fasādes, cokola, un ieejas mezglu) siltināšana, logu nomaiņa, ēkas inženiertīklu automatizācija un gaismekļu nomaiņa ar mērķi paaugstināt ēkas energoefektivitāti, samazināt primārās enerģijas patēriņu un uzlabot darba apstākļus pašvaldības policijas darbiniekiem.

Projekta gaitā veikta ēkas ārējo norobežojošo konstrukciju siltināšana, logu nomaiņa, ēkas inženiertīklu automatizācija un gaismekļu nomaiņa ar mērķi paaugstināt ēkas energoefektivitāti, samazināt primārās enerģijas patēriņu un uzlabot darba apstākļus pašvaldības policijas darbiniekiem.

Projekta īstenošana ir veicinājusi primārās enerģijas patēriņa samazinājumu gandrīz uz pusi. Vienlaikus uzlabots ēkas vizuālais izskats un iekštelpu klimats, radot komfortablu vidi pašvaldības policijas darbiniekiem un veidojot estētiski pievilcīgu pilsētvidi, ieguvumus uzskaita pašvaldība.

Projekta kopējās izmaksas bija 294 490 eiro, tostarp Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 176 694 eiro, valsts budžeta dotācija 6236 eiro, bet Rīgas pašvaldības līdzfinansējums - 111 560 eiro.

Būvdarbus veica SIA "Laguta". Kā liecina "Firmas.lv" informācija, šis uzņēmums vienādās daļās pieder Igoram Jasinskim, Tatjanai Češevai un Vladimiram Dubskim. Pērn SIA "Laguta" strādāja ar 2,17 miljonu eiro apgrozījumu un 230 000 eiro zaudējumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu