VIDEO Krievijas tenisa pirmā rakete Medvedevs naidīgi noskaņotai publikai viltīgi parāda rupju žestu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daniils Medvedevs
Daniils Medvedevs Foto: AFP / Scanpix

Krievijas tenisa zvaigzne Daniils Medvedevs pēc zaudējuma Parīzes "Masters" turnīra otrajā kārtā no vietējās publikas atvadījās ar viltīgi apslēptu rupju žestu.

Zem neitrālā karoga spēlējošais Medvedevs Parīzes turnīra otrajā kārtā ar 3-6, 7-6 un 6-7 atzina Grigora Dimitrova pārākumu.

Otrā seta laikā Medvedevs pat pārtrauca maču, jo publika viņu izsvilpa. Krievu tenisists pat sāka diskutēt ar mača tiesnesi, jo viņam tika piešķirts brīdinājums par laika kavēšanu.

"Es nosviedu raketi un tiku izsvilpts. Tas ir normāli. Ar to man nav problēmu. Es eju servēt un viņi aplaudē, bet es gribu izdarīt servi, līdz ar to viņiem nevajadzētu aplaudēt. Es izpildu servi, tajā brīdī tiesnesis vēl runā, līdz ar to Grigors nebija gatavs. Tā notiek. Nezinu, kāpēc tiku izsvilpts, tāpēc arī negribēju turpināt maču. Bet sapratu, ka publika nepārstāj svilpt un nodomāju, vai vēlos šā iemesla dēļ tikt diskvalificēts? Tāpēc turpināju spēlēt," pēc mača sacīja Medvedevs.

Pēc zaudējuma Medvedevs no publikas atvadījās ar vidējā pirksta parādīšanu.

Pēcāk, sarunā ar medijiem Medvedevs, šķiet, ar sarkasma piesitienu noliedza, ka būtu rādījis vidējo pirkstu: "Es tikai pārbaudīju savus nagus. Nē, patiešām. Tas nebija kas vairāk. Kāpēc gan es to nodarītu šai skaistajai Parīzes publikai?"

Medevedevs arī atzina, ka pandēmijas laikā, kad tribīnēs neesot bijuši skatītāji, viņš šajā turnīrā spēlējis labāk.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu