Jūlijs Krūmiņš atklāj, kāpēc savulaik uz laiku atteicies no meitas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāti dalījās pārdomās par ģimenes vērtībām un atklāja kādu situāciju, kuras dēļ ar vienu no meitām nekontaktējās piecus savas dzīves gadus.

"Man vispār ir vienalga, ko jūs visi par mani domājat. Bet man ir svarīgi, ko domās bērni un mazbērni. Tas man ir galvenais," teic Jūlijs.

Turpinot tēmu par bērniem, Jūlijs atklāja, ka ar vienu no meitām savulaik pārtraucis attiecības uz pieciem gadiem. "Viņa atnāca ar to čali, es redzēju, kas viņš tāds ir. Es teicu - ja tu apprecēsies ar viņu, tu nebūsi vairs mana meita. Viņa paņēma un apprecējās."

Meitas dēlu pirmoreiz saticis vien tad, kad viņam bijuši jau pieci gadi. Vaicāts, vai nožēlo savu rīcību, viņš saka: "Tas ir mans raksturs. Es mēģinu sev iestāstīt, ka nevaru piedot nodevību." Šobrīd atskatoties viņš atzīst, ka ir vēlējies mazbērnu redzēt, tomēr pārkāpt pāri savam pašlepnumam nespēja. Viņš atzīstas arī, ka tolaik bijis tik pārņemts ar biznesu, ka nav bijis laika iedziļināties.

Abu attiecības pēc laika tomēr noskaidrojās.

Krūmiņam pašam ir trīs bērni – katrs no savas mātes. Krūmiņš ir bagāts arī ar 15 mazbērniem. Viņš allaž ir uzsvēris, ka vislielākā vērtība viņam ir ģimene un viņš ir tās galva. Uzņēmējs ar prieku gādā par tuvākajiem radiniekiem.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu