INFOGRAFIKA Degvielas cenas Rīgā saglabājas nemainīgas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenām bija atšķirīgas tendences - Rīgā cenas nemainījās, Tallinā palielinājās, bet Viļņā degvielas cenas samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē augstākās benzīna cenas bija Tallinā, sekoja Rīga un tad Viļņa. Savukārt dārgākā dīzeļdegviela bija Rīgā, sekoja Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās tādas pašas kā nedēļu iepriekš - attiecīgi benzīns maksāja 1,684 eiro, bet dīzeļdegviela - 1,724 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena kritās par 1% - līdz 1,544 eiro par litru, kamēr dīzeļdegvielas cena saruka par 0,3% - līdz 1,579 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,6% un šīs darba nedēļas beigās maksāja 1,729 eiro par litru, kā arī dīzeļdegvielas cena kāpa par 0,6% - līdz 1,629 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā nemainījās un nedēļas nogalē maksāja attiecīgi 0,735 eiro un 0,68 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena samazinājās par 3% - līdz 0,642 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu