Kandavā dedzis saimniecības ēkas jumts un bēniņi 140 kvadrātmetru platībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

4. novembrī Latvijā reģistrēti 15 ugunsgrēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar plkst.14.47 VUGD saņēma izsaukumu uz Limbažu novada Staiceli, kur divstāvu dzīvojamā mājā dega veranda viena kvadrātmetra platībā. Iedzīvotāji pirms VUGD ierašanās ugunsgrēku bija nodzēsuši, izmantojot ūdeni. Ugunsdzēsēji no verandas izglāba vienu cilvēku, kurš notikumā cieta un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

Savukārt plkst.17.36 saņemts izsaukums uz Tukuma novada Kandavu, kur dega saimniecības ēkas jumts un bēniņi 140 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējies viens cilvēks. Ugunsgrēku likvidēja plkst.20.11.

Plkst.18 VUGD saņēma izsaukumu uz Dobeles novada Vecauces pagastu, kur trīs stāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva kāpņu telpā dega bērnu ratiņi viena kvadrātmetra platībā un ārdurvis trīs kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies 12 cilvēki, bet vēl divus, izmantojot glābšanas maskas, izglāba ugunsdzēsēji. Plkst.19.10 ugunsgrēks likvidēts.

Vakarā plkst.19.19 tika saņemts izsaukums uz Kuldīgas novada Vārmes pagastu, kur dega divstāvu dzīvojamās mājas otrais stāvs un jumts 140 kvadrātmetru platībā. Plkst.1 ugunsgrēks likvidēts.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 82 izsaukumus - 15 uz ugunsgrēku dzēšanu, 58 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu