Šausmu komēdiju studija sāk darbu pie "Bārbenheimera" filmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Bārbenheimers".
"Bārbenheimers". Foto: Adryan Samuel Hutagalung/Shutterstock

Šausmu komēdiju filmu studija, kas radījusi "Gingerdead Man vs. Evil Bong", nākusi klajā ar paziņojumu, ka strādā pie filmas, ko iedvesmojuši šīs vasaras kases grāvēji "Bārbija" un "Openheimers".

Čārlzs Bands, pieredzējis šausmu komēdiju žanra producents un viens no "Full Moon Features" studijas jaunākā projekta veidotājiem, atzīst, ka jaunais projekts ir neliela pasmiešanās par fenomenu, ko šovasar izraisīja "Bārbija" un "Openheimers".

"Tā ir 100% taisnība," Bands atklāja "The Hollywood Reporter".

"Bet tā ir arī iespēja jautrībai, kas balstās šo divu filmu dīvainajā savienojumā. Bārbijas noskaņa un Openheimera tumsas kombinācija.

Jūs sajaucat to kopā, un rezultāts ir lielisks tumšais humors."

Filmas uzņemšana sāksies nākamgad. Filmas "Bārbenheimers" sižeta pamatā būs stāsts par doktori Bembiju Dž. Bārbenheimeru, Dolltopijas zinātnieci, un kā viņa rada atombumbu ar mērķi iznīcinātu cilvēci, lai atriebtos bērniem par to, ka pārāk agresīvi spēlējušies ar viņu.

Par laimi, nebūs vajadzīgas piecas stundas, lai noskatītos šo filmu, kā tas bija gadījumā, ja izvēlējāties vienu pēc otras noskatīties "Bārbiju" un "Openheimeru".

Filmai "Bārbenheimers" ir tikai niecīga daļa no Grētas Gervigas un Kristofera Nolana filmu budžeta – pagaidām tai paredzēts mazāk nekā miljons dolāru.

Bet Bands ir pieradis strādāt ar ierobežotiem līdzekļiem. Viņa jaunākās filmas mērķis ir nevis sasniegt līdzīgu finansiālo panākumu līmenim, ko ieguva "Bārbija" un "Openheimers", bet gan sniegt mazliet jautrības un vieglprātības.

"Šķiet, ka visas citas jaunās un drīzumā gaidāmās filmas ir tumšas un nomācošas, un, jēziņ, mums ir vajadzīga vismaz neliela humora deva 2024. gadā," stāsta Bands.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu