Arī Marats Ogļezņevs un Intars Busulis nokomplektējuši savu "X Faktora" komandu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Arī Marats Ogļezņevs un Intars Busulis izvēlējušies savu šova "X Faktors" trijnieku. Marats izvēlējās dziedātāju Krišjāni Brasliņu un dziedātājas Patrīciju Spali un Tipu. Savukārt Busulis izvēlējās dziedātāju Danielu Širmani, reperi Jāni Miglānu un dziedātāju Katrīnu Kovaļuku.  

Foto: publicitātes

Dziedātāju Patrīciju Spali iepazinām jau "X Faktora" trešajā sezonā, kad jauniete piedalījās šovā grupas "Carnelian" sastāvā. Nu Patrīcija atgriezusies kā solo māksliniece. Patrīcija studē mūzikas menedžmentu, lai saprastu muzikālo vidi no visām šķautnēm.

Krišjānis Latvijas Mākslas akadēmijā studē modes dizainu, studijās apgūto viņš sauc par vērtību, jaunu prasmju apgūšanu.

Dziedātāja Tipa, īstajā vārdā Tabita Balode, pie skatuves vārda tika jau bērnībā, kad ģimene viņu sāka saukt par Tipu, vēlāk to pārņēma arī draugi un tad viņa pati to padarīja par savu pseidonīmu.

Marats Tipu dēvē par sava ceļa gājēju, kas viņu ļoti sajūsmina, jo dziedātāja ir viņa pati, nevienu nekopējot.

Šova dalībniece studē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, lai kļūtu par komponistu un varētu radīt kvalitatīvu mūziku savām dziesmām.

Pēdējā krēslu izaicinājumā arī Intars Busulis izvēlējās savu trijnieku.

Foto: Publicitātes

Ar Katrīnu Kovaļuku iepazināmies ceturtajā šova sezonā, kad meitene centās iekļūt Busuļa komandā, bet pēdējais dalībnieks "atņēma" viņai krēslu.

Laiku Katrīna izmantojusi, lai uzstātos mazos koncertos, radītu jaunas dziesmas un pārliecinātos, ka vēlas lielo skatuvi.

Par Katrīnas sniegumu Intars bija sajūsmā. Mūziķis pat atvainojās dziedātājai, ka pagājušajā sezonā aizsūtījis viņu mājās.

Šova dalībniece studē Latvijas Mākslas akadēmijā animāciju, papildus dzied, fotografē, zīmē un labprāt braukā ar skrituļslidām.

16 gadus vecais vidusskolnieks Daniels Širmanis mācās Ventspils Valsts 1. ģimnāzijā, ir skolas pašpārvaldes priekšsēdētājs. Viņš arī atrod laiku mājas darbiem, volejbolam un tautas dejām.

Šova dalībnieks aizdomājas, ka viņam šovā var traucēt perfekcionisms, jo vienmēr viņš uzskata, ka var labāk, šī īpašība var vai nu nogremdēt, vai palīdzēt. Kā vērtības Daniels nosauc – neatlaidību un mīlestību pret to, ko viņš dara.

Eksperti novērtēja arī skolnieka brīvību un pašpārliecību, kas izstarojas dziedājuma laikā.

Jāni Miglānu pieteikties "X Faktoram" motivēja pats Intars Busulis. Reperis piedalās šovā, lai parādītu, ka īsts talsinieks ir stiprs.

Jānis sevi sauc par spēcīgu personību, jo viņam ir izdevies ļoti īsā laika posmā zaudēt 50 kilogramus liekā svara, tas bijis smags pārbaudījums un palīdzējis pieaugt kā vīrietim.

Mātes nāvi reperis sauc par sāpīgāko dzīves notikumu, ko viņš piedzīvojis pirms pieciem gadiem. Tas viņu padarījis mentāli spēcīgu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu