Kadirova 15 gadus vecais dēls iecelts "svarīgā amatā" Čečenijas līdera drošības dienestā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/_akhmat_1

Čečenijas prokremliskā līdera Razmana Kadirova dēlam Adamam, kurš brutāli piekāva cietumnieku, tika piešķirts "svarīgs amats" Čečenijas vadoņa drošības dienestā, atsaucoties uz Valsts domes deputātu Ādamu Delimhanovu, raksta neatkarīgais medijs "Meduza". 

"Mana dārgā brāļadēla iecelšana šajā amatā ir pilnīgi pamatota. Adams Ramzanovičs kopš bērnības ir parādījis sevi kā cienīgu cilvēku, kuram goda un cieņas jēdzieni ir ārkārtīgi svarīgi," raksta Delimhanovs, neprecizējot, kurā amatā viņš iecelts.

Iekšlietu ministrijas speciālā policijas pulka Čečenijā komandieris Zamids Čalajevs sociālajā tīklā Instagram publicējis, ka Kadirova 15 gadus vecais dēls iecelts par Čečenijas līdera drošības dienesta vadītāju.

Jau ziņots, ka septembrī Razmans Kadirovs publicēja video, kurā redzams, kā viņa 15 gadus vecais dēls Adams ar dūrēm sit un spārda ieslodzījumā Čečenijā turēto Ņikitu Žuravļovu, kas ir apsūdzēts par Korāna dedzināšanu.

Pie publicēta video Kadirovs komentējis: "Internetā joprojām strīdas par to, vai Adams Kadirovs piekāvis Svētā Korāna dedzinātāju Ņikitu Žuravļovu, Ukrainas specdienestu līdzzinātāju. Tā ir vai nav patiesība? Viņš viņu piekāva un rīkojās pareizi. Turklāt es uzskatu, ka ikvienam, kurš aizskar kādus Svētos Rakstus, tostarp tos sadedzina, tādējādi aizskarot desmitiem miljonu mūsu lielās valsts pilsoņu, ir jāsaņem bargs sods."

Oktobra sākumā Adamam tika piešķirts "Čečenijas republikas varoņa" tituls. 

Paziņojumu par apbalvojumu sniedzis Krievijas Domes deputāts Ādams Delimhanovs. Viņš Kadirovu jaunāko nosaucis par "izcili kompetentu, izglītotu un noderīgu jaunu cilvēku, kas no jau agra vecuma izrādījis līderības pazīmes, tiecies uz sevis uzlabošanu un nav šķērdējis laiku."

Delimhanovs paziņojis, ka Ādams Kadirovs īpašus nopelnus guvis sportā, tiekot pie vairākām godalgām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu