Zoriks gūst 13 punkts zaudētā Turcijas čempionāta spēlē ar Lomaža pārstāvēto komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Kristers Zoriks
Latvijas basketbolists Kristers Zoriks Foto: Petkim Spor Kulübü (Facebook)

Latvijas basketbolists Kristers Zoriks 6. novembrī guva 13 punktus viņa pārstāvētās "Petkimspor" zaudējumā izbraukumā Turcijas čempionāta mačā ar Riharda Lomaža pārstāvēto Denizli "Yukatel Merkezefendi".

"Petkimspor" viesos piekāpās ar 61:63 (18:14, 13:16, 16:22, 14:11).

Viesu rindās Zoriks 38 minūtēs un 26 sekundēs laukumā realizēja vienu no septiņiem divpunktu metieniem, divus no septiņiem tālmetieniem un visus piecus soda metienus. Aizsargs izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, sakrāja vienu rezultatīvu piespēli, trīs kļūdas, divas pārķertas bumbas, kā arī spēli pāragri beidza piecu personisko piezīmju dēļ, sakrājot +/- rādītāju -1 un efektivitātes koeficientu trīs.

Uzvarētājiem Lomažs, laukumā pavadot 35 minūtes un desmit sekundes, guva četrus punktus, realizējot visus četrus soda metienus, bet netrāpot vienu divpunktu metienu un piecus tālmetienus. Latvieša kontā arī piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, piecas kļūdas, trīs piezīmes, kā arī +/- rādītājs -2 un efektivitātes koeficients nulle.

Uzvarētājiem ar 19 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Deniels Oturu, bet pretiniekiem ar 16 punktiem par rezultatīvāko kļuva Deivids Ifaienejs.

Ar četrām uzvarām sešās spēlēs Zorika pārstāvētā vienība ieņem piekto vietu, Jāņa Timmas pārstāvētā Stambulas "Daruššafaka"- sesto vietu, bet Lomaža komanda ar vienu panākumu sešās spēlēs ir pakāpusies uz 15.vietu 16 komandu čempionātā.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu