VIDEO Saimniekšovā šokējoši notikumi. Krišjānis noceļ Jānim Selīnu un viņu bildina (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimnieks meklē sievu"

Iepazīšanās šovs "Saimnieks meklē sievu" tuvojas noslēgumam. Jaunākajā sērijā pārsteigumu netrūka – pirmo reizi saimnieks ceļojuma priekšvakarā atteica savai izvēlētajai dāmai cita saimnieka izvēlētas dāmas dēļ.

36 gadus vecais saimnieks Krišjānis no Amatas bija lēmis, ka pēc šova gribētu turpināt veidot attiecības ar 30 gadus veco Justīni. Un šova laikā viņš ne reizi vien pierādījis, ka prot pārsteigt, un šajā epizodē viņš devās pretim savai sapņu meitenei ar motociklu, mērojot tūkstošiem kilometru.

Savukārt 23 gadu vecais Jānis no Matkules kopā ar jauno māmiņu Selīnu no Lubānas devās ceļojumā uz Prāgu, kur abu attiecības nevis veidojās, bet neglābjami bruka. Gaisotne Jāņa un 21 gadu vecās Selīnas starpā kļuva arvien saspīlētāka. Jānim īsti nebija skaidrs, kā meitenei izdabāt.

Arī gaidāmais romantiskais izbrauciens ar kuģīti iekrāsojās neveiklos toņos. Saimnieks atzina, ka nesaprot, kas ar meiteni notiek, un bijusi sajūta, ka "viņa ātrāk grib tikt prom".

Meitene arī pati atzinās, ka esot sajūta, ka viņai te nevajadzētu būt. "Man nesaskan ar Jāni un man nepatīk, ka viņš man izsaka komplimentus," skaidroja Selīna. Un drīz vien bija skaidrs – par mīlestību abu starpā nevar būt ne runas, un jaunieši bija nobrieduši nopietnai sarunai.

Tomēr Selīnas un Jāņa plānus izjauca saimnieka Krišjāņa ierašanās, un meitene burtiski atplauka, savukārt Jānis apjuka un bija pilnīgā neizpratnē par to, kas notiek.

"Pēdējās dienas esmu ceļā pie savas sapņu meitenes, un, kā par pārsteigumu visiem un arī man, tā nav Justīne," atklāja Krišjānis.

Bija pienākusi patiesības stunda - Selīna un Krišjānis atklāja, abi ir sadraudzējušies un jau kādu laiku satiekas. Vienlaikus Selīna norādīja, ka situāciju, kādā nokļuva Jānis, viņa nevienam nenovēlot nevienam. Viņai Jāņa esot žēl.

Krišjānis Selīnai paziņoja, ka ceļojumā ar sākotnēji izvēlēto Justīni nedosies. "Selīna ir pasakaina. Lai arī jauna, viņa ir patstāvīga, gudra, skaista, atbalsta mani. Viņa ir viss, ko es varu vēlēties," Selīnu raksturoja Krišjānis.

Krišjāņa un Selīnas atkalsatikšanās laimes bija skaista un romantiska, tomēr šai medaļai bija arī otra puse – Jāņa salauztā sirds. "Varēja pirms ceļojuma pateikt – tiekos ar citu, šķiramies ar labu. Es īsti nesapratu, kāpēc mēs devāmies ceļojumā," sacīja Jānis.

Jānim ceļojums bija galā, bet Selīnas un Krišjāņa kopīgais piedzīvojums Prāgā tikai sākās. "Šis ir labākais iznākums, kādu varēja gaidīt," sacīja Selīna. Gan Krišjānis, gan Selīna atzina, ka ir iemīlējušies.

Tomēr neatbildēts jautājums palika - kas notika ar Krišjāņa un Justīnes starpā? "Dzirkstele nepārvērtās par uguni. Mēģinājām, centāmies, runājām, bet pēc tik lieliskas dzimšanas dienas balles viss sāka dzist nost," skaidroja Krišjānis. 

Videozvanā Justīne Krišjānim skaidroja, ka izjūt nelielu aizvainojumu, ka viņu uzskata par muļķi, un Selīnu nodēvēja par liekuli. "Viņa ieliek storiju, kur fonā tavas drēbes. Mēs taču neesam stulbi. Viņa paslēpusi storijus no manis, bet man meitenes sūta čatā, ka Selīna ir pie tevis mājās." Sarunas noslēgumā Justīne abiem novēlēja izdošanos.

Kad vissmagākais bija aiz muguras, Selīna un Krišjānis turpināja baudīt skaistos Prāgas skatus.

Un Krišjānis nāca klajā ar vēl kādu negaidītu rīcību. Viņš Selīnu bildināja, un viņa teica "jā". Selīna sprieda, ka abiem priekšā ir visa dzīve, lai viens otru iepazītu.

Kā izrādījās, lēmums bildināt Selīna nebija spontāns, jo nobriedis tam Krišjānis jau bija Latvijā un solis bija ļoti apdomāts. Viņš arī bija paguvis lūgt atļauju bildinātu savu sirdsdāmu viņas tētim. Tētis tam piekrita. 

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu