Saimniekšova Krišjānis atklāj, kā sākās viņa un Selīnas mīlasstāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "Saimnieks meklē sievu" sezonas priekšpēdējā sērija bija patiesi aizraujoša un piedzīvojumiem bagāta. Kāds atplauka jaunai mīlestībai, bet cits palika ar salauztu sirdi. Atklājās, ka saimnieks Krišjānis sadraudzējies ar saimnieka Jāņa izvēlēto Selīnu. Krišjānis atklāja, kā abu ceļi krustojās.

36 gadus vecais saimnieks Krišjānis no Amatas bija lēmis, ka pēc šova gribētu turpināt veidot attiecības ar 30 gadus veco Justīni. Viņš šovā ne reizi vien pierādīja, ka prot pārsteigt, un pēdējā šova epizodē devās uz Prāgu pretim savai sapņu meitenei. Šķiet, ikviens domāja, ka tā ir Justīne, taču, kā teica pats Krišjānis: "Kā par pārsteigumu visiem un arī man, tā nav Justīne.

Atklājās, viņš jau kādu laiku satiekas ar Matkules saimnieka Jāņa izvēlēto jauno māmiņu Selīnu.

Krišjānis un 21 gadu vecā Selīna no Lubānas iepazinušies pilnīgi nejauši. "Es Selīnai uzrakstīju standarta jautājumu, kāpēc "Instagram" ir tas un tas. Selīna man uzrakstīja, ka patiesībā man jau pašā startā gribēju sūtīt vēstuli." Viņa esot nobijusies, ka būšot Krišjānim par jaunu un viņš viņu neizvēlēsies. "Tev ir 18 plus. Tu nevienam džekam nebūsi par jaunu," abu iepazīšanās stāstu atklāj Krišjānis.

Savukārt Selīna savā "Instagram" atklāj, ka vēstuli rakstījusi Sandim, taču beigās nonākusi Jāņa sētā. 

Šovā Krišjānis atklāja, kopā ar Selīnu lēma satikties vaigu vaigā: "Randiņš izvērties četrās dienās. "Zeme atveries! Viss gāja pa gaisu," to, cik spilgts piedzīvojums tas bijis, atminas saimnieks.

Foto: seliina.kk/Instagram

Romantiskā ceļojuma laikā gan Krišjānis, gan Selīna atzinās, ka jūtas iemīlējušies.

Selīna savā "Instagram" publiskojusi arī video rullīti, atradot ceļojumu, kā arī veltījusi ierakstu tam, kāds patiesībā bija laiks kopā ar Jāni: "Es apsolu, ka mums negāja tik briesmīgi, cik rādīja pa TV."

Jau vēstījām, ka Prāgā Krišjānis Selīnu un Jāni pārsteidza nesagatavotus. Viņš savu sirdsdāmu bildināja, un viņa teica "jā".

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu