Magone Liedeskalna lēmusi mīlestību meklēt populārā iepazīšanās lietotnē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Magone Liedeskalna (ex. Burka)
Magone Liedeskalna (ex. Burka) Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigznes Magones Liedeskalnas līdzšinējie mīlestības meklējumi nav nesuši veiksmi, taču viņa nav gatava padoties. Magone lēmusi pārvarēt bailes un beidzot ir gatava piereģistrēties populārajā iepazīšanās lietotnē "Tinder".

Magone atklāj, ka gluži bez uzmanības no pretējā dzimuma nav, viņai kavalieri sūtot ziņas sociālajos tīklos, taču viņa baidoties iet uz randiņu. Magone nav pārliecināta par kavalieru nolūkiem. Viņa zaudējusi vīriešiem uzticību pavisam. "Daļa ņirgājas, daļa grib tikai "pi, pi"." 

Draudzene Dace arī visai skeptiski skatās uz šo lietotni, taču piemin, ka zina arī stāstus ar laimīgām beigām, tāpēc iesaka Magonei vismaz pamēģināt.

Magone nesen ķērās pie vēl kāda radoša piegājiena, lai sakārotu savu privāto dzīvi. Abas draudzenes nakts melnumā sveču gaismā veica attīrīšanās rituālu.

Neskatoties ne uz ko, Magone ir pārliecināta, ka viņas izredzētais kaut kur ir, iespējams, šobrīd nav Latvijā vai nav devis par sevi ziņu.

Kā zināms, Magonei aiz muguras ir vairākas neveiksmīgas attiecības. Magonei attiecību tēma labu laiku ir aktuāla. Gada sākumā viņa devās uz vietējo laikrakstu, lai ievietotu iepazīšanās sludinājumu, uz ko atsaucās Andris no Līgatnes. Abi kopīgi aizvadīja ne vienu vien randiņu, taču beigās Magone Andri izbrāķēja, saprotot, ka viņš nav gana labs.

Latvijā nesen bija ieradies kavalieris no Londonas, bet arī ar šo kungu nekas neizdevās.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu