Brūsa Vilisa tuvs draugs apgalvo, ka viņš zaudējis runas spējas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Holivudas aktieris Brūss Viliss (68) esot zaudējis runas spējas, apgalvo seriāla "Aģentūra Mēnessgaisma" (Moonlighting) veidotājs Glens Gordons Kerons.

Kerons jaunākajā intervijā atklāti runājis par Vilisu un to, ko slimība viņam nodarījusi. "Lieta, kas padara [viņa slimību] tik satriecošu, ir tas, ka, ja jūs kādreiz esat pavadījis laiku kopā ar Brūsu Vilisu, nav neviena, kuram būtu vairāk dzīvesprieka kā viņam," sacīja režisors. "Viņš mīlēja dzīvi un... vienkārši dievināja katru rītu mosties un censties dzīvot pilnvērtīgi." Nu režisors uzskata, ka aktieris zaudējis dzīvesprieku.

Tāpat viņam tika vaicāts, vai aktieris atpazīstot režisoru. Viņš atbild: "Mana sajūta ir, ka pirmajās trīs minūtēs viņš zina, kas es esmu."

"Viņš nerunā; viņš agrāk bija aizrautīgs lasītājs — viņš nevēlējās, lai kāds to zinātu —, bet tagad viņš vairs nelasa. Visas šīs valodu prasmes viņam vairs nav pieejamas, un tomēr viņš joprojām ir Brūss. Kad esat kopā ar viņu, jūs zināt, ka viņš ir Brūss, un jūs esat pateicīgs, ka viņš tur ir," atzīmē Kerons.

Vilisam, kurš filmējies tādās kulta kinolentēs kā "Cietais rieksts" un "Lubene", karjera sākās pagājušā gadsimta 80. gados. Tās laikā Viliss saņēmis "Zelta globusu" un divas "Emmy" balvas.

Viņa ģimene pērn martā paziņoja, ka aktieris veselības problēmu dēļ pārtrauc aktiera karjeru. Vēlāk noskaidrotājs, ka aktierim konstatēta diagnosticēta frontotemporālā demence (FTD).

Nesen Vilisa sieva Emma Heminga Vilisa atklātā intervijā NBC raidījumam "Today" atklāti runāja par to, kā vīra slimība ietekmējusi abu ģimenes dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu