"Atgriežamies pie "Dzelzs vilka" sākotnējā, mazliet tumsnējā gara." "Dzelzs vilks" izdod dziesmas "Jauni" mūzikas video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupa "Dzelzs vilks" nupat izdevusi apvienības jaunākā studijas albuma "Jauni" tituldziesmas video, kas tapis kā mīlasstāsts tumšas komēdijas žanrā.

"Prieks, ka caur mūsu jaunākā albuma tituldziesmas "Jauni" videoklipa apokaliptisko fantāziju mēs atgriežamies pie "Dzelzs vilka" sākotnējā, mazliet tumsnējā gara. Ar to saucam pasaulei - mīla stiprāka par nāvi, un visi, kas mīl, - mūžam jauni!" par video saka "Dzelzs vilka" līderis Juris Kaukulis.

Viņš piebilst: ""Jauni" ir dziesma, kurā sakopota "Dzelzs vilka" jaunākā albuma esence. Videoklipa mākslinieki to papildinājuši ar negaidītu, bet grupas garam atbilstošu smaida devu."

Dziesma "Jauni" ir "Dzelzs vilka” pagājušā gada nogalē klajā nākušā albuma "Jauni" tituldziesma. Tās mūzikas un vārdu autors ir grupas līderis Juris Kaukulis, studijas ieraksta producents – Gatis Zaķis. Albums "Jauni" septembrī izdots arī vinila plates formātā.

Noskaties!

Paralēli tam grupa "Dzelzs vilks" šobrīd devusies tās 30 gadu jubilejas turnejā, kas Latvijas pilsētu lielākajās koncertzālēs un kultūras centros turpināsies līdz 30. novembrim.

Īpašā koncertprogrammā izskan gan grupas jaunākās albuma "Jauni" dziesmas, gan "Dzelzs vilka" desmitgadu lielākie hiti.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu