Tiešie lidojumi no Latvijas uz ASV varētu būt iespējami jau 2026. gadā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"airBaltic" lidmašīnas starptautiskajā lidostā "Rīga", kur jaunā koronavīrusa izraisītās slimības „Covid-19” izplatības mazināšanai uz ārkārtas situācijas laiku līdz 14.aprīlim apturēti visi starptautiskie pasažieru pārvadājumi.
"airBaltic" lidmašīnas starptautiskajā lidostā "Rīga", kur jaunā koronavīrusa izraisītās slimības „Covid-19” izplatības mazināšanai uz ārkārtas situācijas laiku līdz 14.aprīlim apturēti visi starptautiskie pasažieru pārvadājumi. Foto: Paula Čurkste/LETA

Pasažieri tiešajos lidojumos no Rīgas uz kādu no Amerikas Savienoto Valstu (ASV) pilsētām varētu doties jau 2026. gadā, intervijā Latvijas Radio norādīja lidostas "Rīga" valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Odiņa atgādināja, ka ASV Federālās aviācijas administrācija lidostai "Rīga" šī gada vasarā piešķīra 1. kategoriju. Tas nozīmē, ka lidosta "Rīga" var sākt tiešos lidojumus arī uz un no ASV.

"Tas gan nebūs nākamgad, bet 2026. gadā varētu būt visai iespējami, ka mums būs jau tiešie lidojumi," sacīja Odiņa.

Viņa teica, ka pieprasītākie lidojumi ir uz Ņujorku, tāpēc lidosta šobrīd aktīvi strādā, lai piesaistītu ASV pārvadātājus veikt tiešos lidojumus no Ņujorkas uz Rīgu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu