Dziedātāja Būū: Esmu pateicīga Visumam, ka varu sevi ārstēt mentāli caur mūziku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Dziedātāja, mūzikas autore, producente un par mūzikas vienradzi dēvētā Būū jeb īstajā vārdā Ilze Fārte, viesojoties "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi", pastāstīja par to, kā gājusi cauri dažādiem mūzikas posmiem, paliekot pie sava autentiskā "es".

"Es esmu laikam pieredzējusi visus savus posmus ļoti autentiski – man nav bijis kaut kāda spiediena vai, es nezinu, kaut kas, kas mani spiestu iet darīt," par dažādajiem mūziķes posmiem raidījuma vadītājam Jānim Šipkēvicam saka Būū,

"Viss ir nācis organiski, un es arī vairs nekautrējos un vairs nebaidos no tiem dažādajiem posmiem, kas man ir bijuši." Viņa min piemēru, ka ballītē kopā ar reperiem, visticamāk, pie iespējas uzlikt savu dziesmu neliks latviešu tautasdziesmu.

"Man šķiet, ka daudzi no viņiem varētu, piemēram, nesaprast. Es tāpēc esmu kaut kādos dzīves posmos kautrējusies no tā, kas man ir nācis pirms," skaidro dziedātāja.

Viņa piekrīt, ka ikviena pašas radītā dziesma ir stāsts no savas pieredzes, ko pati piedzīvojusi: "Dažreiz, protams, es pastiprinu mazliet tā liriskā tēla pieredzi, un varbūt pilnīgi viss ar mani noticis nav, kas tajās dziesmās skan, bet es noteikti risinu savus iekšējos piedzīvojumus, pārdzīvojumus caur mūziku – tas ir tāds kā pašterapijas process, un tad

esmu ļoti pateicīga Visumam, ka man dzīvē dota šī iespēja, – sevi ārstēt mentāli caur mūziku."

Būū atzīst, ka cenšas būt ļoti patiesa: "Es labāk pagaidīšu brīdi, līdz nāk atkal patiesas, jaukas idejas, nekā spiedīšu no sevis ārā caur tādiem mākslinieciskiem aizcietējumiem kaut ko, ko no manis pieprasa. Es tā nespēju, un es tā negribu, un es tā nedarīšu – es būšu patiesa un maksimāli, maksimāli turēšos pie tā, lai tas, kas no manis nāk ārā, ir īsts," tā mūziķe.

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu