Lietuvas robežsardze aizturējusi 17 nelegālos migrantus, kas ievesti no Latvijas

Apollo.lv
Aizturētie 17 nelegālie migranti.
Aizturētie 17 nelegālie migranti. Foto: Valstybės sienos apsaugos tarnyba prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos

Robežsargi pie Kalvarijas pilsētas Lietuvā uz robežas ar Poliju aizturējuši 17 nelegālos migrantus, kas valstī no Latvijas ievesti mikroautobusā, ceturtdien, 9. novembrī ziņo Lietuvas robežsardze.

Saskaņā ar robežsardzes datiem 17 vīrieši kravas mikroautobusā Latvijā nelegāli ieradušies caur Baltkrieviju. Transportlīdzekli, kas caur Latviju, Poliju un Lietuvu devies uz Rietumeiropu, vadījis 41 gadu vecs Ukrainas pilsonis. 

"Volkswagen Crafter" mikroautobuss reģistrēts Latvijā, tam bijusi Latvijas numurzīme. Aizturētie vīrieši bijuši vecumā no 19 līdz 43 gadiem. Viņiem līdzi nebija personu apliecinošu dokumentu, taču viņi teikuši, ka ir Bangladešas pilsoņi.

Robežsargi aizturēja šoferi un viņu nopratināja. Ukrainas pilsonis savu vainu atzinis un teicis, ka viņam par migrantu pārvadāšanu solīts samaksāt 1000 eiro. Viņš mikroautobusu noīrējis. Šoferis uz trīs mēnešiem aizturēts. 

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu