"Šī būs mūsu pēdējā deja." Latvietis Īrijā apsūdzēts par uzbrukumu sievai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dūre. Ilustratīvs attēls.
Dūre. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Četrdesmit trīs gadus vecais latvietis Guntis Jēkabsons no šonedēļ Īrijā stājies apgabaltiesas priekšā sēdē, kurā tika apsūdzēts par uzbrukumu savai sievai, nodarot viņai kaitējumu šī gada 13. martā, vēsta Īrijas mediji un "Baltic Ireland".

Tiesā tika paziņots, ka, neraugoties uz iespējamās cietušās puses mēģinājumiem atsaukt savu sūdzību, Valsts apsūdzību direkcija (DPP) ir pieprasījusi lietu turpināt.

Seržants tiesā sacīja, ka pirms iespējamā incidenta abas puses bija lietojušas alkoholu un dejojušas. Viņš paziņoja, ka šī būs valsts lieta, kurā tiks noskaidrots, vai Jēkabsons tiešām vispirms iesitis sievai pa seju, bet pēc tam uzkāpis viņai uz kājas, stāvējis un paziņojis: "Šī būs mūsu pēdējā deja."

Seržants tiesu informēja, ka vīrieša sieva nākamajā rītā pamodās ar zilu aci un sāpošu pēdu.

Medicīniskais slēdziens tiesai netika iesniegts, taču tika pievienotas fotogrāfijas, kurās redzami cietušās iespējamie miesas bojājumi.

Aizstāvības advokāte sacīja, ka valsts lieta šajā brīdī ir balstīta tikai uz apsūdzībām, kas izvirzītas pret viņas klientu.

Jēkabsons tiesā klusēja un nedeva nekādas norādes, kādā veidā viņš grasās attaisnot savu rīcību. Tiesnese pieņēma lietu, kas nozīmē, ka tā tiks izskatīta apgabaltiesā.

Jēkabsonam jāierodas Longfordas apgabaltiesas sēdē 2024. gada 5. martā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu