"Esmu mazliet dusmīgs!" Reinis Sējāns neslēpj emocijas par "X Faktora" rezultātiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Reinis Sējāns
Reinis Sējāns Foto: publicitātes

Svētdien, 12. novembrī, notika šova "X Faktors" pirmā tiešraide, kuru pameta divi no trim mentora Reiņa Sējāna komandas dalībniekiem. 

Atgādinām, ka skatītāju vērtējumā pēdējo - 12. vietu - ieņēma Alise Gamula no Aijas Auškāpas komandas, bet 11. vietā ierindojās Sējāna audzēkne Estere Tauriņa. "Es vienkārši esmu mazliet dusmīgs uz to, kādus visādus trikus ar mums izspēlē dzīve. Jo es zinu, ka Estere ir ļoti jaudīga dziedātāja, pilna ar mūziku, un šis jau, protams, nebūs iemesls nokārt degunu. Pati labi apzinies, ka tev ir jāiet uz priekšu. Protams, mēs cerējām uz daudz garāku šo kopīgo ceļu, bet es arī nekur nepazūdu, vai ne?" pēc rezultātu paziņošanas sacīja Sējāns.

To, kurš trešais pametīs šovu, izšķīra "glābējdziesmas" izpildīšana. Uz izbalsošanas svītras nonāca Krišjānis Brasliņš no Marata Ogļezņeva komandas, kā arī Gita un Reinis Reimaņi no Sējāna komandas. 

"Kamēr Krišjānis dziedāja brīnišķīgo dziesmu, es turpināju sērot par to, ka mūs pameta Estere, tāpēc es īsti neiedziļinājos detaļās, bet noskaņa bija forša.

Kopumā šeit viss notiek tik drausmīgi ātri!

Man ir grūti kaut ko objektīvi vispār vērtēt, jo man liekas tas viss ir drausmīgi, kas te notiek!" sacīja Reinis un savu balsi atdeva par savas komandas dalībniekiem.

Pārējie mentori gan balsoja par Krišjāni, kas nozīmē, ka šova pirmajā tiešraidē Sējānam nācās atvadīties no diviem saviem komandas locekļiem. 

"Man nav ko teikt, goda vārds! Es domāju manai komandai mazliet nepaveicās arī ar kārtas numuriem, jo šis brīnišķīgais pāris izšāva burtiski pēdējā brīdī. Nu tāda ir šī spēle... Bet jūs esat forši, un jūsu balsis ir tiešām saskanīgas. Tas ir liels retums, kad balsis tik kolosāli skan kopā!" par Reimaņu sniegumu izteicās mentors.

Foto: "X Faktora" pirmā tiešraide

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu