"Celtics" leģenda Gārnets: Mani uztrauc Porziņģis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēka uzbrucējs savā raidījumā "KG Certified" paudis uztraukumu par latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi.

Gārnets savā raidījumā aprunājās ar bijušo cīņu biedru Bostonas "Celtics" rindās un 2008. gada NBA finālsērijas MVP Polu Pīrsu. Viens no sarunas tematiem bija šā brīža "Celtics" sastāvs un tā priekšējā līnija.

Kā zināms, "Celtics" aizvadītajā starpsezonā maiņas darījumos ieguva ne tikai Porziņģi, bet arī Džrū Holideju. Tieši Holideja darījumā tika aizmainīts viens no "Celtics" centriem Roberts Viljamss. 

Gārnets uzskata, ka Viljamss, neskatoties uz savu traumatismu, "Celtics" priekšējai līnijai dotu stabilitāti.

"Kaut Roberts Viljamss būtu kopā ar šo "Celtics" komandu. Patiešām! Viņš varētu spēlēt kopā ar Porziņģi vai arī nomainīt viņu. Mani ļoti uztrauc Porziņģis. Viņš ir Austrumu konferences AD [Entonijs Deiviss]. Viņi abi var izlidot uz divām līdz četrām nedēļām ar nolauztu kājas nagu," sacīja Gārnets.

Pīrss gan oponēja, ka Porziņģi ar Deivisu nevar salīdzināt, jo "Lakers" uzbrucējam uz saviem pleciem jānes komandas pirmās opcijas loma. Savukārt Porziņģis savā klubā esot trešā vai pat ceturtā opcija.

"Reizi pa reizei viņam būs liela spēle. Tās būs dienas, kad "Celtics" vajadzēs šos 25 punktus. Citos mačos tu mums iedod 15 [punktus] un 10 [atlēkušās bumbas]? Viss kārtībā," sacīja Pīrss, kura teiktajam piekrita arī viņa bijušais kolēģis.

Porziņģis šajā NBA sezonā vidēji mačā izcēlies ar 19,6 punktiem un 6,2 atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu