"Acīmredzot mēs visi bijām idioti." Porziņģis sezonas sākumā izpelnījies teju perfektu atzīmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

ASV medija "Bleacher Report" apskatnieks Dens Faveils savā publikācijā par šā gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu jaunpienācējiem atzinīgi novērtējis Kristapu Porziņģi.

Faveils savā rakstā apskatīja spēlētājus, kuri šajā starpsezonā maiņas darījumā vai kā brīvie aģenti pārcēlās uz citu komandu. Viņš visus šos basketbolistus novērtēja amerikāņiem raksturīgajā burtu skalā, kurā A+ ir augstākā atzīme, bet F – zemākā.

"Bleacher Report" apskatnieks latvietim par sezonas sākumā demonstrēto sniegumu atvēlējis atzīmi A, atzīstot, ka pirms sezonas par Porziņģi bijis noskaņots skeptiski.

"Acīmredzot mēs visi bijām idioti. Porziņģa un Bostonas saderība ir bijusi pati gludākā starp visām jaunajām "laulībām". "Celtics" laukuma plašuma koncepts uzbrukumā un hierarhija ir izcēlusi Porziņģa labākās īpašības. Viņš izpleš laukumu. Viņš soda pretinieku aizsardzības gan kā piespēlētājs, gan punktu guvējs. Viņš to bieži dara, pielavoties soda laukumam no stūra," raksta Faveils.

Apskatnieks norāda, ka Porziņģa sniegumam vajadzētu patīkami pārsteigt pat lielākos optimistus. Viņš arī izcēla latviešu sniegumu savā laukuma galā.

"Viņa spēja aizsargāt grozu atbilst tam, kā tā tika "reklamēta". Pretinieku precizitāte zem groza ir par 10% sliktāka, ja Porziņģis tiem traucē. Porziņģis ir saglabājis to mobilitāti, kura viņam palīdzēja aizvadītajā sezonā," raksta apskatnieks.

Nobeigumā Faveils Porziņģi nosauca par šīs starpsezonas labāko kādas komandas papildinājumu: "Šī savienība starp Porziņgi un "Celtics", bez šaubām, ir labākā no šajā starpsezonā izveidotajām. Tā ietekmēs cīņu par čempionu titulu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu