Kā klājas saimniekšova Ligitai pēc skandalozā ceļojuma ar izvēlēto Tomu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimniece meklē vīru"

Iepazīšanās šova "Saimniece meklē vīru" saimniece Ligita šo vasaru pavadījusi neprātīgā karuselī – iepazinusies, iemīlējusies, mainījusi domas par vienu kavalieri, tad par otru. Nu, kad iestājies rudens, pie saimniece ciemos devusies šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, lai uzzinātu, kā viņai klājas.

54 gadus vecā Ligita romantiskajā ceļojumā uz Stambulu lēma doties kopā ar 38 gadus veco Tomu. Lai arī ceļojums sākās cerīgi, tas noslēdzās ar skandālu.

Tagad Ligita atzīst – no ceļojuma viņa guva arī daudz pozitīva, lai arī bija cerējusi, ka tas viņai ar Tomu dos jaunas iespējas, taču vīrietis pret viņu nebija līdz galam godīgs, par ko viņai ir no sirds žēl.

To, ka ar Tomu tomēr nebūs kopā, Ligita bija sapratusi jau pirms lidojuma Rīgas lidostā. Saimniece secina – vīrieša vārdi neatbilst viņa darbiem. "Es nenosodu. Viņš man devis dzīves skolu saprast, kādi vīrieši man nav jāizvēlas," par Tomu saka Ligita.

"Viņš varbūt ir foršs vīrietis, bet no mums komanda neizveidojās."

No vīrieša, kas viņai būs blakus nākotnē, Ligita sagaida godīgumu, lai pati justos aiz viņa kā aiz sienas un varētu būt sieviete.

Saimniece atklāj, kuru puisi viņa būtu izvēlējusies Toma vietā. Izrādās, tas ir 42 gadus vecais rīdzinieks Vitālijs, kurš pats lēma doties mājās. "Es domāju, ka Vitālijs iedeva Tomam iespēju, jo domāja, ka viņš ir nopietns.

Īstenībā Vitālijs man patika vislabāk no visiem puišiem," saka Ligita.

Saimniece atklāj, ka viņai ar Vitāliju joprojām ir ļoti laba komunikācija: "Mēs uzturam kontaktus."

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu