"Galīgi nebiju tam gatavs." Saimniekšova Jānis komentē, kā uztvēra Krišjāņa un Selīnas negaidīto paziņojumu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimnieks meklē sievu", seliina.kk/Instagram

Pirmdienas, 13. novembra, vakarā TV3 noslēdzās iemīļotais iepazīšanās šovs "Saimnieks meklē sievu". Baiba Sipeniece-Gavare devās ciemos pie saimniekiem, lai uzzinātu, kā viņiem klājas pēc šova. 

Šī sezona nesa daudz pārsteigumu. Apciemojot saimnieku Jāni no Matkules, Baiba vēlējās noskaidrot, kā viņš uzņēmis ziņu par to, ka viņa izvēlētā Selīna ir kopā ar Krišjāni. 

"Sagrauts nu galīgi neesmu, ko tur daudz ko satraukties, kā notiek, tā notiek,"  teic Jānis.

Tomēr Jānis atzīst, ka šāds pavērsienu nepavisam nebija gaidījis. Viņam neesot bijušas ne mazākās aizdomas par Selīnas un Krišjāņa attiecībām. "Pilnīgi nekādas. Satiekoties lidostā, viņa bija daudz atturīgāka." Selīnas nejauko attieksmi pret viņu Jānis norakstījis uz nogurumu un satraukumu par gaidāmo ceļojumu.

Jānis gan lielu cemmi uz Selīnu un Krišjānis neturot. "Tā nav mana laime, tā ir viņu laime. Ja viņiem viss izveidosies, būšu priecīgs." 

Jau vēstīts, ka 36 gadus vecais saimnieks Krišjānis no Amatas bija lēmis, ka pēc šova gribētu turpināt veidot attiecības ar 30 gadus veco Justīni. Viņš šovā ne reizi vien pierādīja, ka prot pārsteigt, un pēdējā šova epizodē devās uz Prāgu pretim savai sapņu meitenei. Šķiet, ikviens domāja, ka tā ir Justīne, taču, kā teica pats Krišjānis: "Kā par pārsteigumu visiem un arī man, tā nav Justīne."

Atklājās, viņš jau kādu laiku satiekas ar Matkules saimnieka Jāņa izvēlēto jauno māmiņu Selīnu. Tas nebija vienīgais pārsteigums, ko Krišjānis sagādāja TV skatītājiem. Viņš šovā Selīnu bildināja un viņa teica "jā"!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu