VIDEO Labi, ka Porziņģis tika prom - bēdīgā "Wizards" jau atkal gozējas humora rubrikā "Shaqtin' a Fool"

Nobalso par neveiklāko epizodi!
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kails Kuzma
Kails Kuzma Foto: AP/Scanpix

Jau otro reizi pēc kārtas "NBA on TNT" humora rubrikā "Shaqtin' a Fool" parādījies kāds no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pastarītes Vašingtonas "Wizards" basketbolistiem. Šoreiz tas bija Kails Kūzma.

"NBA on TNT" raidījuma rubrikā "Shaqtin' a Fool" Šakils O'Nīls, Kenijs Smits, Ērnijs Džonsons un Čārlzs Bārklijs pasmejas par aizvadītās nedēļas neveiklākajām NBA epizodēm.

Iepriekšējā "Shatin A' Fool" ar vairākām darbībām "paviesojās" "Wizards" šīs starpsezonas jaunieguvums Džordans Pūls. Tagad pie apšaubāmā goda tika viņa cīņu biedrs un otrs "Wizards" līderis Kails Kuzma, kurš mačā pret Toronto "Raptors" tik ļoti aizrāvās ar video atkārtojuma pieprasīšanu, ka aizmirsa par spēli aizsardzībā.

Tāpat otro reizi pēc kārtas populārajā humora rubrikā pabija arī Andrē Dramonds. Pirmajā reizē viņš pazemoja NBA debitantu Četu Holmgrenu, bet šoreiz izblamējās pats Dramonds.

Kuriozu apskatā iekļuva arī Milvoki "Bucks" aizsargs Maliks Bīzlijs, kuru viltīgi apmānīja Indianas "Pacers" spīdeklis Tairīzs Halibērtons.

Visbeidzot "NBA on TNT" apskatnieki gardi pasmējās par Losandželosas "Clippers" jaunieguvumu Džeimsu Hārdenu un viņa nu jau bēdīgi slaveno "Es neesmu sistēmas spēlētājs, es esmu sistēma" komentāru.

Video: "Shaqtin' a Fool" jaunākā sērija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu