Noskaties Porziņģis bijušās komandas jauno zvaigzni Pūlu aizsūta pa taisno uz humora rubriku "Shaqtin' A Fool"

Nobalso par neveiklāko epizodi!
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džordans Pūls
Džordans Pūls Foto: AFP / Scanpix / Apollo.lv kolāža

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" aizvadītās starpsezonas jaunieguvums Džordans Pūls jau pirmajā nedēļā attapies "NBA on TNT" humora rubrikā "Shaqtin' a Fool". "Palīdzīgu" roku iekļūšanā šajā rubrikā Pūlam sniedza arī Kristaps Porziņģis.

"NBA on TNT" raidījuma rubrikā "Shaqtin' a Fool" Šakils O'Nīls, Kenijs Smits, Ērnijs Džonsons un Čārlzs Bārklijs pasmejas par aizvadītās nedēļas neveiklākajām NBA epizodēm.

Jau savas karjeras pirmajā nedēļā "atzinību" izpelnījās Dāvja Bertāna kolēģis Oklahomsitijas "Thunder" rindās Čets Holmgrens, kuru "uz slidām" uzlika veterāns Andrē Dramonds.

Neveiklāko epizožu topā iekļuva ir Minesotas "Timberwolves" uzbrucējs Kails Andersons, kurš ātrajā uzbrukumā, šķiet, paklupa aiz "Raptors" logo.

Tāpat izcelts tika arī Detroitas "Pistons" otrgadnieks Džeidens Aivijs, kurš ātro uzbrukumu centās noslēgt pārlieku sarežģīti, kā rezultātā "danks" un divi punkti izpalika.

Visbeidzot, pie apšaubāmā goda iekļūt "Shaqtin' A Fool" tika arī Vašingtonas "Wizards" aizsargs Džordans Pūls, kura darbības pirmajā nedēļā liek domāt, ka viņam jaunajā komandā neviena darbība vai metiens nav par sliktu vai aizliegta. Vienā no epizodēm ļoti slinks un nepārdomāts Pūla metiens bija arī viegls "medījums" Kristapam Porziņģim.

Video: "Shaqtin' A Fool" sezonas pirmā sērija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu